Praėjo tik mėnuo, o jau dabar baisu: „Cyberpunk 2077“ masiškai netenka aktyvių žaidėjų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2021-01-09 10:57
Labai smarkiai išreklamavo ir vis dar tebereklamuoja, bet žaidimas tiesiog nepateisina lūkesčių tų žaidėjų kurie mėgsta tiesiog nekomplikuota managmentais veiksmą, o čia perdaug nuklydo į role palying tipo žaidimą. Tai 50% potencialių žaidėjų atsisijojo iškarto per kelias dienas, ar net kelias pirmas valandas.
Sebastianas 2021-01-09 11:58
Tai, kad kaip tik žaidimo-vaidmenimis elementų čia tėra pagrindai. Tiesą sakant, kažkuriuo metu net keitėsi žanras, nes iš pradžių buvo Action RPG, o dabar tiesiog action-adventure. RPG elementai ten nebent, kad yra skirtingo lygio ekipiruotė ir, kad gali pasirinkti vieną ar antrą dialogo eilutę, kuri iš esmės nelabai ką lemia apart tam tikrų misijų. Būčiau ciniškas, sakyčiau, kad tiek daug nereikėjo jiems koncentruotis į kokio dydžio tavo veikėjo pimpalas yra, o daugiau į kokybę.
conjurer 2021-01-09 13:30
Pagal steam pasiekimus, tai 25% žmonių perėjo žaidimą, o 70% perėjo pirmą dalį, kuri yra praktiškai tutorial'as. Nenustebčiau jei dauguma palikusių šitą žaidimą tiesiog negali jo žaisti, nes neturi tam tinkamos geležies. 8 kartos konsolės jo nepaveža, vidutinis žaidimų kompas irgi. Aš pats su 36 fps sėdžiu.
Asche 2021-01-09 14:10
Na nežinau ko dauguma žmonių tikėjosi iš to žaidimo, bet man tai vienas iš geriausių žaidimų. Jau virš 200 valandų investuota. Ir su Series X labai gražiai sukasi, tad nesusidūriau su performance bėdomis.
mindaugas.vaitiekūnas 2021-01-09 14:15
noeliukas darė šito žaidimo apžvalgą. Man tai neaktualu, bet jei kam įdomu: https://www.youtube.com/watch?v=egPt5uzcbSU
conjurer 2021-01-09 14:42
Šiek tiek spoilerių yra, ypač ta misija su kryžium. Kas bent jau man buvo vienas įsimintiniausių sidequest'ų.
Asche 2021-01-09 14:47
Su tuo kryžiu vos ne geriausia misija Iškart pagalvojau: "nu dar nors vieną žaidimą kas nors pasakykit kur gali žmogų prie kryžiaus prikalt"
moo 2021-01-09 14:56
Na, bet o ko dar galima būtų tikėtis iš Witcher kūrėjų, kurie net neslėpė kad bus daug RPG?
conjurer 2021-01-09 15:07
.
bahuriux 2021-01-09 17:20
Nežinau ką laikai vidutiniu geiminiu pc, pas mane 2 metų senumo ryzen 5 2600, gtx 1650, 16gb ram tiesa pas mane yra dedikuotas ssd tik žaidimams, sistema dirba iš kito ssd. Tai sakyčiau čia tik kuklus geiminis pc ir vežė puikiai, na gal dauguma žaidėjų nemoka sukonfiguruoti draiverio max spartai ir išsivalyti sistemą nuo programinio šlamšto, tai tada nepadės net sparčiausias geiminis kompas. Dėl konsolių negaliu nieko pakomentuoti, nesu nei vienos turėjes.
vanduo4 2021-01-09 17:46
- Tiesiog įdomu kaip tu optimizuoji kompą geresniam veikimui? Ką išvalai, ką pakeiti? O kaip vyksta driverių konfiguravimas? Nori pasakyti jog keiti pačius draiverius?
Pumper 2021-01-09 18:10
Labai tikėtina, kai žmonės su oficialiai nurodytais rekomenduojamais komponentais negali ir 1080p30 ištempti (bent jau iki normalesnių pataisymų). Niekad nesuprasiu, koks tikslas pirkti naują geimą už pilną kainą ir jo nežaisti.
bahuriux 2021-01-09 18:45
Vaizdžiai tariant nepalieku akmens, ant akmens Jei rimtai užtenka nvidia draiverį nustatyti ant performance, ar bent jau išjungti vsynch, ar kaip ten jis vadinasi jei nesinori knistis ir tikrinti kiekvieną parametrą ir testuoti kaip tai atsiliepia spartai. O windowsų niekas niekada nevalo ir neoptimizuoja, kiek aš žinau, aš tas maniakas kuriu mažuma. Reikėtu nevieną straipsnį rašyti, kaip aš optimizuoju OS max performacui, tai vienam poste tikrai neįmanoma tiek išsiplėsti. Na dar tas dalykas kad monitorius pas mane tik 1080p, o ne 4K, gal dėl to konsolės neveža nes bando telike ant 4K paleisti.
bahuriux 2021-01-09 19:05
. Kaip pavadinsi taip nepagadinsi, ar kažkaip panašiai. Jis ir įvertinatas daug kur 7/10 jei neklystu nes panašiai masto ir daugiau žaidėjų. Pati žaidimo idėja ir vaizdai man labai patiko, bet ta rpg dedamoji nežinau nelimpa ir tiek ne mano žanras. Jei tas žaidimas būtu labiau į gta 5 pusę palei žaidimo tipą, o ne žmonių žudymą turiu galvoj, manau būtu jo įvertinimas 9/10. Ir apskritai man patinka žaidimai kur daugiau veiksmo, gera istorija ir mažiau beprasmių žudynių, jau nekalbu apie "buhalteriją" kai tikslas žaidžiant turėti gerą laiką.
Talkatif 2021-01-09 21:40
Laukiam straipsnio apie Win optimizavimą.
Atk 2021-01-10 14:41
Nieko ten neprioptimizuosi. Jei vaizdo plokste silpna. Tiesiog paciam zaidime galima ivairius nustatymus pasirinkti. Galima patjungineti viska ir zaisti su minimaliais nustatymais ir minimalia raiska, pvz 720pi. O kas turi vaizdo kurta kokia 3070 tai jis visus zaidimusvos ne gali zaisti su maksimaliais nustatymais su raiska 1080pi.
bahuriux 2021-01-10 16:39
Jei trumpai tieisog, kai suinstaliuoju win10 einu į ninite.com pasiimu visas rekalingas nemokamas programas ir sistemos optimizavimo įrankius vienu ypu. Tada, ar gal geriau net prieš ninitę atsinaujinkit win 10, tada pasileiskit O&O shutup10 ir pakankamai griežtai, bet nereikėtu persistengti užmutinti visas nereikalingas telemetrijas. Reikia turėti antivirusinę kuri nestabdo kompo pvz AVG free (apkarpyta iki minimumo, žaidžiant išjungti active scaner). Aišku reikia turėti antivirusinę/antišnipinę labai rekomenduoju Malwarebytes bet ją paleisti tik kartą ar du per mėnesį, visa kitą laiką turi būti išjungta išjungimas/neužkrovimas programos nustatymuose. Išjungti visus nereikalingus servisus na čia kaip menas labiau, tieisiog tą darau palei atidirbtą iš patirties nuojautą. Na tokie kaip remote registry, ar remote desktop tai išjungiami pirmu etapu. Žinoma išjungiu daugumą, arba vos ne visus ne MS servisus išskyrus antivirusinę, vaizdo draiverį ir palieku kitus esminius sistemos komponentus. Nepamiškit kad yra nemokama versija Revo uninstaler kuri neblogai išinstaliuoja visas paliktas nereikalingų programų ir žaidimų šiukšles, įskaitant šiukšles registruose. Naudoju FF naršyklę stipriai optimizuotą ir pritaikytą prie mano poreikių per nustatymus. Pravalymui daug negalvojes naudoju CCcleaner, tik nustatau kad naršyklės slapukų netrintu ir istorijos, nes nieko nebeliks kitaip jokios istorijos ir slaptažodžių ir loginų. Ten tokie dalykai kaip SSD optimizavomas ir HDD defragmentavimas turbūt ir taip aišku, aš nepalieku įjungtų optimizavimų autoamtinių aoptimizavimų. Pačio win nustatymų šimtai dar yra kaip pagefile optimizavimas dydis, ir kuriame diske jis turi būti, ar jo nebūti išvis. Dar ten giliai sistemoj krūvos nustatymų kurie dažnai nustatinėjami individualiai palei geležį. Na čia koks 1-2% teksto koks turėtu būti straipsnis. Visos mano žinios iš patirties trial and error metodu įgytos + dar su googlo pagalba įgytos žinios. Sėkmės tobulinant/gerinant ir taip ganėtinai neblogą win 10 OS. Sakiau, kad nepalieku akmens ant akmens
conjurer 2021-01-10 18:02
Jei kažkam kitam ruoši kompiuterį, manau geriausia yra sukurti neadministratoriaus teises turintį userį. Ir aišku naudoti shutup10 pirminiam bloatware atjungimui. Didžiausia grėsmė yra ne virusai, o nepatyręs user'is. Taip nereikės ir antivirusinės. Alternatyva yra dažnas win perinstaliavimas, todėl šito dalyko turbūt neverta daryti, jei kompų perinstaliavimas yra tavo pajamų šaltinis. Dar ką nesenai pastebėjau, gera praktika yra išjungti hibernaciją. Nes operacinė greičiausiai bus ssd laikmenoje, ir hibernacijos funkcionalumui (net jei jo nenaudosi), reikia tokio paties dydžio failo, kiek tu turi ram. Kai OS yra 256GB diske, ir turi 32GB ramo, tiesiog švaistysi daugiau nei 10% brangios ssd vietos.
bahuriux 2021-01-10 18:27
Aš irgi išjungiu per cmd komandą, kaip ir visus screen saverius ir dar peršienauju power settings normaliai. Tiesog tų parametrų tiek daug, kad aš dabar net nepamenu visų. Na dar optimizuodavau win 7 SSD naudojimui, bet dabar nepamenu ar tą reikia daryti ant win 10, bent jau pagefile reikia išjungti jei daug RAM, arba iškelti į HDD šitas dalykas niekada nebus optimizuotas pačioj OS, kad ir kokia win versija. Kaip rašiau pas mane kuklus geiminis kompas, bet sukasi gerai veža viską nesiskundžiu. Motina Gigabyte (ten kažkoks lygtai) gaming 3, Ryzen 5 2600, gtx 1650, 16GB RAM greičių nepamenu bet gana spartūs savo laiku buvo. C: diskas ssd 128GB sistema ir softas, D: diskas SSD 450GB su insatliuotais žaidimais, E: diskas HDD 3TB kaip sandėlis gėrybėms , + minmum 3 DVD virtualūs draivai sukurti per Pover ISO.
conjurer 2021-01-10 19:32
Daugumai žaidimų nelabai yra skirtumo ar cpu buvo vidutiniškai 30% apkrautas, ar 0%, fps bus panašiai. Nebent kalbam apie žaidimus kuriems cpu nepakanka, kas dažniausiai yra blogas programavimas. Arba tavo žaidimas skrenda su 500+fps, kur jau cpu nespėja gpu prisivyti. Mano problema yra 4K ekranas, ir atitinkama rezoliucija. Todėl ir turiu 36fps. Išjungus firefox su krūva tabų beveik jokių pokyčių nebūna.