„Android 12“ pasiūlys malonią funkciją: žaidimų mėgėjai ypač džiaugsis  (1)

Pastaruoju metu buvo daug informacijos nutekėjimų dėl būsimos „Android 12“ operacinės sistemos. O naujausias nutekėjimas susijęs su žaidimais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Populiarėjant mobiliesiems žaidimams, „Google“ tikisi pagerinti „Android“ vibracijos efektą. Šiuo metu „Android“ įrenginiuose yra vienpusis vibracijos efekto valdymas, t. y. įjungtas arba išjungtas. Taigi, kai žaidimų valdiklis susiejamas su „Android“ įrenginiu, vibracijos efektas yra labai silpnas. Tai nėra labai naudinga bendrai žaidimų patirčiai.

Remiantis XDA pranešimais, „Google“ pateikė kodą AOSP, kad pagerintų žaidimų pulto vibraciją. Kodo pakeitimas papildo vibracijos amplitudės valdymą ir atveria kelią kurti individualius vibracijos efektus. Tai labai naudinga žaidimams, kurie yra optimizuoti valdyti vibraciją, įskaitant daugelį konsolinių žaidimų, kuriuos galima žaisti naudojantis debesijos žaidimų paslaugomis, tokiomis kaip „Google Stadia“, „NVIDIA GeForce NOW“, „Microsoft xCloud“ ir kt.

Visgi, tai tik gandai, ir kol kas nėra žinoma, ar rudenį pasirodysiančioje „Android 12“ operacinėje sistemoje bus šis patobulinimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(8)
(5)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: