F-35 pilotas skundžiasi naikintuvo kabinos įrenginiais - „20 % atvejų nepataikau paspausti, ką noriu“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

salemas5 2021-01-28 13:21
Idk... Boomeriams ir dabar smartfonai nepatinka... O del mygtuku paspaudimu tai realiai pacius svarbiausius, kurie naudojami kovose ar itemptose situacijose turetu islikti fiziniai, o visa kita perkelti i touchscreena..
conjurer 2021-01-28 14:33
Na kaip, krūva senukų skaito facebook, ir semiasi keisčiausios propagandos iš ten. Jie kaip tik mėgsta didesnius ekranus, ne neįžiūri mažesnių. O rinkos tendencija ta, kad jau nėra mažesnių nei 5 colių ekranų, ir atsiranda 7 colių, ir visokie didėjantys. Kalbant apie lėktuvo valdymą, sunku pasakyti. Kažkaip galvojau kad papildyta realybė šalme turi būt geriau, nei kabinos stikle, nes gali tarkim pažiūrėti sau tarp kojų, ir matyti informaciją apie objektus kurie yra po lėktuvu.
Paramotoras 2021-01-28 18:03
Niekas is jusu nesat skraide. Skrendant. Prietaisu matai periferiniam regejime ir jie netrugdo o jei tai tau iskelia pries nosi tai erzina. Kaip ir visoki touch atima daug laiko. Sakykim pakeisti dazni fiziniu suktuku galiu per 1 sekunde neziurejaa ko nepadarysi su touchu nei per 1 sekunde(reikes keisti meniu) nei neziuredamas.
GNU 2021-01-29 01:01
Kad net automobilyje touchscreenu nepatogu naudotis, ką jau kalbėt apie naikintuvą. Touchscreenas gerai visokiom rečiau naudojamom funkcijom ar šiaip pasižaidimam kai stovi, bet ne vairuojant. Vairuojant geriausia fiziniai mygtukai, kuriuos gali paspausti nebuleidžiant akių nuo kelio, ko nepadarysi su ekranu. Beje, kai kuriuose naujuose automobiliuose yra gan įdomus sprendimas, yra eilė mygtukų kuriems funkciją gali priskirti pats pagal poreikį.