Į Lietuvą atkeliavo technologija, kokios dar turbūt nematėte: išgyventi koronavirusas neturi jokių šansų - Padujos universitetas nustatė, kad JONIX įrenginys vos per 30 minučių sunaikina 99,9999 % virusų (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

evaldosia 2021-01-31 16:40
išvalyti ora labai paprasta nuo bet kokios organikos,aktyvios.nebent firma sukūrė o3 filtrus per kuriuos prafiltravus nepateks į žmonių plaučius esančius patalpoje.
AAA000 2021-01-31 17:53
jonizatoriai savo esme ir yra filtrai. tik tas filtras ne molekulinis (fizine medziaga), o elektroninis (principe kaip kazkokios formos elektromagnetinis tinklelis kazkoks). nu ir "surenka" visoki molekulini slamsta is oro. kuo didesnis junginys - tuo efektyviau uzstringa sitam "filtre" ir nuseda. o virusai is esmes beveik patys didziausi junginiai kur dar sugeba issilaikyt ore ir sklandyt. koronavirusai tiesiog paciu stambiausiu virusu grupe - tai aisku kad juos "isgaudo" is oro efektyviausiai. bet principas nepatogus naudot. ka ten skiedzia, kad jonizatoriai "pavirsius isvalo" - tegu pirma paaiskina kaip. nes ten turi tarp kazkokios formos elektrodu praeit oras, kad ji paveiktu. kad sunaikint "nuo pavirsiu" - pirma reikia kazkaip nupust, sukelt i ora ir pravaryt per irengini. ar kazkaip pacius elektrodus prinest. ar jais prasukuot stovinti ora... o cia dar stacionarios dezes kazkokios kazkokia slamsto reklama ir tiek. o dar prasprunka tas 0,0001% - kas isvis nesekme. jie siaip pagal veikimo prioncipa 100% efektyvumo ir taip
eXpo 2021-01-31 18:57
Klounai yra tie zmones, kurie galvoja kad isvalius , nors ir sterilizavus ora savo namuose jie isvengs viruso. Nes virusas namie plinta tik tarp seimos nariu, bet visi kiti uzsikretimo atvejai vyksta uz namu ribu, namuose gali buti sterilu, bet susedus i automobili pasidalini virusa be problemu, o kur dar svetimi zmones galintys apkresti....
immortallt 2021-01-31 19:25
Daugiausia užsikrėtimų šiaip yra artimoje aplinkoje, ar tai darbe sėdint vienoje mašinoje, viename kabinete ar pan., ar tai namuose. Tačiau kažkur stovintis jonizatorius KAŽKADA išvalė tą orą, kuriuo kvepuoji. Nebent stovi ant rekuperatoriaus ir sėdi kiekvienas savo kambaryje. Jei srautai teisingai subalansuoti, tai virusas bus nebent bendrose patalpose. Bet su rekuperatoriumi yra tas dalykas, kad ten imamas laukas iš oro, tad viruso jau nebus (na nebent gyveni labai tankiai apgyvendintoje vietoje ir kažkas prie paėmimo kosti. Taip kad šitų dezinfekavimų nauda dvejotina... Jei per 15 minučių išvalo viso patalpos tūrio orą, tada manau padeda, bet jei 30 minučių, kad išnaikintų iš 1/5 pastato tūrio virusą (kalbant apie namą ar butą), tai klausimas, ar apsaugos. Nors va, mano mama neužsikrėtė COVID, nors tėvas prasirgo, ir labai sunkiai.
AAA000 2021-01-31 20:03
jei nori isvengt susirgt - svarbiausia yra "kaip uzsikrecia". o ne "nuo ko" ir "kur". ieskot "nuo ko" ir "kur" - cia konservatoriu debiline taktika - surast "kalta ozi" kai tautos interesas yra ne oziu paieska, o tiesiog neuzsikrest. o jei nepasiseke - uzsikretei - prasirgt nemirstant ir kuo nesunkiau. o pagrindinis uzsikretimo budas manau yra lietimosi. ka ir irodo "artimoje aplinkoje". kartu ir su antraeiliu uzsikretimo budu per ora. kai uzkretineja neatsakingi neisgaudyti platintojai - megstantys socialines veiklas. vieso judejimo karantininiai ribojimai ir kaukes neapsaugo nuo lietimosi. tik viruso platinimo masta sumazina. bet jei tu ne socialinis-patoliginis bendrautojas-platintojas - taves neapsaugos tokio tipo karantinas. o siti jonizatoriai - nu nebent butu veiksmingi - jei nustatytiems platintojams tiesiai ant galvos uzmaut kuriu neradom - nes beveik neieskom jie beprasmiski. va jei padaryt uzdara erdve, prakontroliuot visus 100% kurie i ja ileidziami ir pralaikyt karantine, o ora siurbt is uzkrestuju erdves - tada butu prasmes is tokio jonizatoriaus cia galbut nebent ligoninese tas realu pritaikyt... kur ten svarius ir uzkrestus srautus perskirineja uzdarose patalpose. na gal dar ligonio nevaikstancio prieziuroje namuose - jei yra atskira patalpa. kitur - ner prasmes.
Talkatif 2021-02-02 08:52
Nežinojau, kad ozonas yra tinklas. Papasakok plačiau.