Investicija į kriptovaliutą pasiteisino: „Tesla“ iš bitkoinų jau uždirbo šimtus milijonų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

conjurer 2021-02-19 16:06
Neuždirbo, jei nepardavė.
Audrius 2021-02-19 16:57
hm...nepatinka man mainstream'e kas diena matyt bitcoin naujienas...red flag'as..
conjurer 2021-02-19 17:21
Ciklo dalis. Kiekvieno pakilimo pabaigos pradžia.
kestutisz 2021-02-19 17:44
Na, buvo per praeitą ATH posakis (iš akcijų biržos, beje) - jei jau taksistai perka/šneka apie *coin'us tai jau reikia atsikratyti :) O čia net ne tai, kad taksistai - čia visa autoįimonė :) O jei rimčiau - nžn ar čia sutapimas, bet po to triuko su bitcoinais ir TSLA susitraukė ir sustojo augti, senai nematytas dalykas...
vanduo4 2021-02-19 20:00
- Teslos sprendimas pirkti bitcoin yra puikus sprendimas, nes nusprendus produkciją pardavinėti už bitcoin, logiška jog jo kaina kils. Tuo labiau tai daro garsi įmonė; - Bet visa tai tėra tik euforija. Bitcoin kainos kilimas yra visiškas burbulas, grįstas investuotojų tikėjimu. - Tad lieka klausimas, kada kilimas kris ir kiek? Kad jo vertė būtų reali, reikia jog jis taptų plataus mąsto valiuta, o dabar bankai jį ignoruoja, kaikurios valstybės netgi draudžia ar riboja, kasimas jau irgi daug resursų reikalaujantis procesas. Plius - daugybė bitcoin yra prarasta, o jo negalima sukurti daugiau nei leidžia kripto kodas. Tad jo skaidymas į centus irgi turėtų turėti ribas. - Kas bus bitcoin alternatyva? - Ką manote apie Kinijos kripto valiutą? Ji jau oficialiai pripažinta nacionaline valiuta. Greitai ten nebus galima atsiskayti gryaisiais ir kreditinėmis kortelėmis, tik telefonu, t.y. cripto pervedimai.
kukulis4 2021-02-19 21:08
Du dalykai. Vienas i viena, kitas i kita puse. 1. Ribotas valiutos kiekis nera problema. Tradicine valiuta gali buti smulkinama iki 2, max 3 skaiciu po kablelio, nes toliau tampa sudetinga pateikti realu tos valiutos ekvivalenta. Kriptovaliuta gali buti smulkinama kad ir iki milijono skaiciu po kablelio. Brangstant valiutai, pradedama operuot mazesnemis tos valiutos vertemis. 2. 'Miningas' kaip nauju dar likusiu valiutos vienetu isgavimo procesas, ir kaip transakciju tvirtinimo procesas yra letas ir neefektyvus. Jeigu (kol) nebus sugalvota, kaip atsiskaitymus kriptovaliuta vykdyti realiu (ar bent jau beveik realiu) laiku, dominuojancia atsiskaitymo forma tai netaps.
mobilunkas 2021-02-20 08:38
o negalima prarastu bitkoinu atkurt? juk ju sukurimui reikejo labai mazos skaiciavimo galios. tad imi is naujo kurt nuo pirmo bitkoino ir jei sukuri virs 50 proc esamu bitkoinu... gal tavo bitkoinai pakeistu esamus bitkoinus? o gal yra kazkokia galimybe skaiciuoti atgal? arba jei turi ilga bitkoinu grandine , kurioje pamestas bitkoinas, negi neimanoma apskaiciuot koks jis turetu but?
conjurer 2021-02-20 10:13
Vėlgi reikia atspėti piniginę kuriai priklauso tie BTC, kas užtruks daug laiko.
emexas 2021-02-20 19:47
neina nustatyti kuri dalis bitcoinu yra pamesta, nes sistemoje "pametimo" faktas niekaip negali buti uzfiksuotas sistema tikrai nemato ar tu pametei savo walleta, ar laikai po pagalve ir saugai ateiciai
emexas 2021-02-20 19:55
Teslai Bitcoin yra tik reklama, naudinga tiek kiek pvz topo centrui, kuriame irgi galima apsipirkti su bitcoinais Realybeje su normalia FIAT valiuta pirkti bus pigiau O uz selyje uzdirbtus bitcoinus irgi niekas nepuls pirkti Teslu, nes kazkuriame mokejimo etape teks atsleisti savo tapatybe, duomenys nutekes i mokesciu inspekcija ir pasekmes aiskios.
vanduo4 2021-02-21 20:05
- Bitcoin kolkas yra šešėlinė rinka. O ten sklando daugybė pinigų, kurių kilmę sunku atsekti. Beje ten galima uždirbti ir šiaip ant durniaus, tad tokiems žmonėms atsisakaitymas Bitcoin bus paprastesnis (nes bankai to neleidžia), o pirkdamas tu sumokėsi visus mokesčius. Tad kame problemos? - Kokios dar pasekmės? Mokesčių policija paklaus iš kur pinigai, jiems ir pasakysi jog uždirbai iš investicijų į bitcoin, o to nepatikrinsi niekaip nes kodas yra atviras ir nekontroliuojamas. Tad kame slypi tavo skepticizmas?
emexas 2021-02-21 22:12
Reklamos niekada nebuna per mazai. O siuo atveju Tesla tokiu butu tiesio nori pasikelti savo akciju verte, nes uzdirbs is tu savo BTC ir siaip kazkiu tipo "naujoviu" planuoja. FIAT pigiau nes gamyba apmokama su FIAT, buhalterija vedama tik su FIAT, ir kaina bus nustatoma pagal FIAT. Uzdirbti FIAT (o ne BTC) yra visu imoniu/fondu/korporaciju galutinis tikslas. Tad jeigu tu turi FIAT, ir Tesla kainuoja pvz 50K doleriu, tai ir pirksi tu uz dolerius, o ne begsi pirkti BTC, tada moketi BTC tiek kiek atitinka 50K doleriu, po to Tesla tuos BTC tures konvertuoti i dolerius.. rezultate pirkdamas bitcoinais tiesiog sumoketum 50k USD + apmokesi konvertavimo islaidas kurios yra dideles. Na o jeigu tu turi BTC kuriuos uzdirbai nesvariai, tai tu tikrai nenoresi ju leisti ten kur turesi parodyti savo ID, juolab ant brangesniu pirkiniu, nes tie duomenys bus perduodami kontroliuojancioms institucijoms. Ir jeigu taves mokesciu inspekcijoje paklaus kur tu gavai tuos BTC, tai tu pats turesi irodyti kad uzdirbai spekuliuodamas. Jeigu to neirodysi, tai bus traktuojama kaip neteisetas praturtejimas. O sitoje vietoje mokesciu susimoketi neuztenka kad sedetum ramus. Siuo atveju niekam neidomu bus kad BTC painus reikalas ir sunku kazka atsekti. Arba tu irodai kad uzdirbai svariai, arba is taves viska atima.