„Windows 10“ vartotojai ir vėl turi problemų: pataisos, skirtos išspręsti ankstesnių naujinių problemas, tik dar labiau viską gadina  (1)

Jeigu įdiegėte „Windows 10“ 2021 m. vasario 10 dienos kaupiamąjį naujinimą ir pastebėjote, kad internetinė kamera nustojo veikti, nesijaudinkite - jūs toks ne vienas. „Microsoft“ pripažino problemą ir stengiasi ją išspręsti.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2021-02-22 „Windows 10“ vartotojai ir vėl turi problemų: pataisos, skirtos išspręsti ankstesnių naujinių problemas, tik dar labiau viską gadina  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip pranešė „Windows Latest“, atrodo, kad anksčiau šį mėnesį išleistas „Windows 10“ KB4601319 naujinimas – vienas iš vasario pataisos antradienio leidimų – kai kuriems „Intel RealSense Depth“ ir „Razer Stargazer“ kameroms kelia problemų.

Manoma, kad problema kyla dėl trūkstamos tvarkyklės įdiegus naujinimą. Šiuo metu vienintelis sprendimas yra pašalinti pataisą, tačiau „Microsoft“ teigė, kad žino apie tai ir kuria sprendimą.

 

„Ačiū, kad atkreipėte dėmesį į „Intel Realsense Camera“ problemas. Mes žinome šią problemą ir dirbame, kad ją išspręstume. Tuo tarpu, jei reikia, kad kamera veiktų, vykdykite instrukcijas, kaip pašalinti įdiegtą „Windows“ naujinimą“, – „Microsoft“ pagalbos centre rašė įmonės inžinierius.

Kai kurie vartotojai skundėsi, kad KB4601319 naujinys paveikė jų bevieles peles, antruosius monitorius ir kitus priedus. Taip pat pasitaiko bauginantis „mėlynasis mirties ekranas“.

 

Šio mėnesio pradžioje jau rašėme, kad dėl kaupiamojo naujinio KB4598291 kai kuriems vartotojams buvo sugadinti žaidimai, programos ir pasirodydavo „mėlynasis mirties ekranas“. Tikimės, kad „Microsoft“ netrukus pateiks atnaujinimą, išspręsiantį problemas, kurias sukėlė ankstesni naujiniai, išleisti siekiant išspręsti dar ankstesnių naujinimų problemas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(3)
(6)

Komentarai (1)