Kodėl lėktuvai negali pakilti esant dideliam karščiui? Išskirtiniai vaizdo įrašai tik įrodo, kaip viskas gali baigtis tragedija (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2021-04-16 22:46
Čia pas jus penktokai straipsnius įkelia? Nes ant tiek neredaguotas google transleiteris, kad net nėra kaip kažką išskirti, tiesiog 30 % teksto į pievas. Jau neskaitant to, kad straipsnis kokius 5 kartus perilgas pilsto tą patį, per tą patį.
vanduo4 2021-04-18 23:09
- Straipsnis yra geras, nieko nėra per daug. Kiekvienas video iškelia ir paaiškina kitus klausimus. - Bet gramatinės klaidos rodo jog vertimą darė kompiuteris. Tikriausiai trūksta rašytojų. - Tad vietoj to, kad reikšti nepasitenkinimą gramatinėmis klaidomis, geriau jau filtruoti tuos žmones, kurie turėdami -100 reitingą, trolina kitus, o kai juo pasiunti nachui - tau deda įspėjimą. - Tokių straipsnių buvimas rodo jog Technologijos.lt susiduria su turinio trūkumo problemomis. P.s. įdomiausia yra tai, kad kai vertimą daro kompiuteris, jis pridaro gramatinių klaidų BET nekiša savo nuomonės, tad informacija išlieka daugmaž objektyvi, nes kai vertimą daro žmogus, dažnai jis įkiša savo nieko vertą nuomonę, kurios skaitymas yra grynas laiko švaistymas.
HardAxe 2021-04-18 23:46
Ko galima tikėtis, kai kaina prasideda nuo 1€ už naujieną? p.s. nieko neparašiau ne dėl sumų, tiesiog nebuvo tuo metu laiko