Iš visur išmetė - susikūrė savo: Donaldas Trumpas pristatė naują bendravimo platformą ir kviečia pabendrauti

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AP0323 2021-05-06 10:42
Cenzūra pačiame gražume
Benediktas 2021-05-06 11:43
Tai kad jis paragino pulti Kapitolijų, bandė perversmą daryti. Rusijos įtaka rinkimams, bendražygiams ir t.t. Čia tas pats, kaip priešo agentą įsileist į valstybę ir suteikt jam tribūną. Kažkokia riba turi būti. Ir dabar, jei įrodys, kad ir pats Trumpas buvo susiejęs su Putinu, tai turėtų neleisti tokioms platformoms egzistuoti, nes jos bus nukreptos į tai, kad mažėtų JAV įtaka NATO, prastėtų bedradarbiavimas su ES ir esamos žiniasklaidos, gal net teisėsaugos kritikavimą, kas jam leis vėl pasikelt reitingus tarp naivių žmonių. Kas būtų labai paranku „partneriui iš rytų“.
iPienius 2021-05-06 12:42
o tu matai logikos savo pasakyme, kad Trumpas buvo susisiejas su Putinu, kai Trumpas aktyviai dusino Rusijos ekonomika ivesdamas sankcijas Nord Streamui, leisdamas eksportuoti Jav nafta ir dujas ir t.t. jei Trumpas butu likes prezidentu, tai greiciausiai Nord Streamo projektas jau butu galutinai sustabdytas. Rusijos ekonomika gi priklausoma nuo naftos ir duju eksporto. o dabar Putinas daro, ka nori. panasiai ir su Sirija ar Siaures Koreja. tikriausiai Trumpas labai blogas ir delto, kad liepe NATO salim laikytis issipareigojimu, tai yra, kad skirtu bent 2% BVP, o ne maltu suda. o tu bent zinai, kokiu tikslu NATO buvo ikurta ir kam ji reikalinga? NATO buvo sukurtas ne pries Rusija, bet pries Vokietija, kad nekiltu naujas pasaulinis karas. tikslas ir buvo laikyti JAV (ir kitu nato valstybiu) karines pajegas Vokietijoje, kad nebutu naujos gresmes is Vokietijos. Kapitolijaus tema dar yra idomesne. neskaitant keliu asmenu, pats protestas buvo taikus. jeigu butum atidziau stebejas, tai butum mates, kad Kapitolijaus policija pati ileido protestuotojus, daresi nuotraukas su jais. nei vienam Trumpo tweete nebuvo parasyta, kad eikit deginkit, zudykit ir panasiai. o jeigu paskaitytum JAV nepriklausomybes deklaracija, tai ten yra parasyta, kad is esmes zmones turi teise nuversti jiems nepatinkancia valdzia jega ir tiksliau ne tik turi teise, bet privalo tai padaryti. bet tikriausiai tau tai yra tik eilinis popierius, kuris nieko nesako arba gal net nezinai, kad toks yra, o tik skaitai suvirskinta ir pateikta ziniasklaidos nuomone. ir principo zmones bande pasinaudoti savo konstitucine teise. taip, kad Trumpas blogiausias buvo tai paciai ziniasklaidai, nes butent del kritikos ir visiems vatnikams, nes dusino Rusija, bet kazkaip reikia parodyti, kad jis buvo didziausias blogis, nors padare tikrai naudingu dalyku butent musu valstybes teritoriniam saugumui.
Talkatif 2021-05-06 12:58
Jankiškas Zakarauskas ir tiek. Zakarauskas irgi turi savo čato platformą. Administruoja savo sūnaus valdomo Valdorfo vaikų darželio groupsą.
Benediktas 2021-05-06 14:32
Nemeluok, Nord Stream 2 per Trumpo kadenciją visą laiką statė, galbūt kartais su trumpom pertraukom, dabar likę nedaug kilometrų ir turbūt dabar nedastatys, nes statanti įmonė sutabdžius darbus ir ypač, jei Vokietijoje laimės žalieji. Ok NATO įkurta dėl Vokietijos, tai ką? Sirijoje Trumpas leido Putinui daryt ką nori, leido Putinui išnaikinti opoziciją Asadui, tiksliau tokiam pačiam diktatoriui, kaip Putinas. Su ES prekybos sąlygos pablogintos. Klimato kaita ir priemonės sustabdyti ignoruojamos. Trolių fake acountai iš Rusijos, raginantys balsuot už Trumpą. Taikus Kapitolijaus užėmimas? Durų, langų laužimas ir lazdom daužymas apsaugos? Keli žuvo. Melas dėl rinkimų, sąmokslo teorijų pylimas ant demokratų.
Azys 2021-05-06 15:52
jaučiu pirmas prisiregistruos vovka iš kremliaus, dar š.korėjos vadas gal prisidės, tai turės apie ką padiskutuot
cave_dweller 2021-05-12 15:18
Melagėli tu melagėli
immortallt 2021-05-12 17:37
Atėjo rusams prijaučiantis ir skėlė tuščius žodžius. Visa kova prieš Rusiją iš Trump'o pusės yra farsas. Prieš kameras daug ir garsiai, o realiai šnipštas. NordStream2 esmė ta, kad net nepadidintų eksporto greičiausiai, nes tai yra pakeisti maršrutą per Ukrainą tikslas, kad Ukraina nebeturėtų kozirio, o Vokietija nuo to daugiau dujų neimportuos sumoje, nebent kainą muštų rusai žemyn.