Kolumbijoje namai statomi iš natūralios vietinės žaliavos - namelis pastatomas labai pigiai ir vos per savaitę

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Talkatif 2021-05-27 17:50
Spekuliacijos kainomis. Kolumbijos skurdžiams ir 5000 už medžiagas yra kosmosas. Pas mus irgi buvo "labai pigūs" šiaudų-molio namai, kol ūkininkai nežinojo, kur dėti šiaudų ir statybininkai nepaskaičiuodavo transporto, kitų medžiagų, darbo.
SILORAKAS 2021-05-28 10:53
Nuf nufo namelis iš metalinio karkaso ir WPC (medžio plastiko kompozito) lentų.
HardAxe 2021-05-28 11:17
nuo kada WPC ekologiškas? Čia gal kvaila mada, bet nuo kada gaminys su taros užtatu yra kažkiek ekologiškas. Bet kai nuperki perdirbtą plastiką (tiesiog kitas plastiko tiekėjas) ir gamini neperdirbamą produktą, kame ekologija?
AAA000 2021-05-28 14:03
as irgi sitoj vietoj nusistebejau. ekologiska yra pvz betonuot pridedant sakykim kokoso plauso. arba kad ir tas pupeliu zieveles - jei ten risamoju savybiu turi. ir gaunam inertine aplinkai medziaga. kuri net suirusi netersia. gelzbetonis irgi butent tokia medziaga. net sugriuves netonuotas pastatas bus tiesiog ekologiskai neutrali statybos nuolauzu kruva. o va daba "nauja" mada kazkokias plastikines armaturas daryt - cia jau ekologiskumas aiskiai dingsta... pvz yra popieriaus-betono plokstes - ten tarsa tik dazai. ar medzio drozliu-betono - ekologiskos principe 100%. bet su plastikiniu kordu - jau neaiski - greiciausiai zalinga. ar ten klijuota medzio drozliu-fanieros (baldines) - jau gana tarsios... plastikas beveik visos rusys yra tarsus - nebent specialiai suyrantis i komponentus be kenksmingu priedu (labai mazai tokiu). o cia is plastiko atlieku... tai visiskas sudas bus... metalai/naturalus plausai+betonas/kalkes/gipsas - yra kolkas geriausia ka turim 100% ekologisko. ir tai jau net cia deda visoki suda nedidelem proporcijom...