Sukūrė 64 kartus didesnę „Dodge Power Wagon“ modelio kopiją: didžiausias pasaulyje pikapas turi 4 miegamuosius, sveria 50 tonų ir juo galima važiuoti įprastais keliais - bent jau šioje šalyje (Video)  ()

Pasisveikinkite su specialiai sukurta „Dodge Power Wagon“ kopija, sveriančia net 50 tonų, kurioje yra keturi miegamieji su oro kondicionieriais, virtuvė, svetainė, vonios kambarys ir terasa, praneša „FinancialExpress“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis 1950 m. „Dodge Power Wagon“ pikapo modeliu, šią milžinišką versiją užsakė Rainbow Sheikh, oficialiai žinomas kaip šeichas Hamadas Binas Hamdanas Al Nahyanas, savo neįtikėtinai 200 automobilių kolekcijai Jungtinių Emyratų nacionaliniame automobilių muziejuje papildyti.

Šis nepaprastas sunkvežimis nėra vien tik gražus pažiūrėti, bet yra registruotas važiuoti Abu Dabio keliais.

Jį sukonstruoti užtruko vos kelis mėnesius, ir jis gali važiuoti savo milžiniškais ratais, kurie, kaip pranešama, buvo įsigyti iš naftos platformos transporterio, priekinio stiklo valytuvai buvo paimti iš keleivinio laivo, o vien priekiniai žibintai kainavo maždaug 1390 JAV dolerių. Nors reikia pažymėti, kad 1390 JAV dolerių yra visiškas niekis milijardieriui šeichui, kurio turtų vertė, pasak „Throttle Extreme“, siekia maždaug 150 mlrd. JAV dolerių.

 

 

Šeichas pasirinko šį konkretų 1950 metų modelį, nes „Dodge Power Wagon“ buvo viena iš pirmųjų transporto priemonių, kurias 6-ajame dešimtmetyje naudojo naftos pionieriai, aiškina „Throttle Extreme“. Kaip tik tą dešimtmetį vyko naftos bumas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(3)
(3)

Komentarai ()