Keičiasi „Windows“ atnaujinimų politika: aiškėja, kaip dažnai vartotojus pasieks naujiniai  (10)

Tikimasi, kad „Windows 11“ operacinė sistema visame pasaulyje bus paleista vėliau šiais metais. Dabar „Microsoft“ atskleidė įdomios informacijos apie naujosios operacinės sistemos versijos atnaujinimo ciklą prieš oficialų jos išleidimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis „IndianExpress“ ataskaita, JAV technologijų gigantas pažadėjo, kad naujoji „Windows 11“ OS kasmet gaus po vieną versijos atnaujinimą. Pažymėtina, kad „Windows 10“ kasmet gauna po du atnaujinimus. Taigi, „Windows 11“ atnaujinimus gaus rečiau, palyginti su dabartine OS versija, o tai gali reikšti ir mažesnį klaidų skaičių.

Be to, kiekvienų metų rudenį nauji „Windows 11“ naujinimai gali būti tiekiami kartu su naujais „Windows 10“ naujinimais.

„Microsoft“ taip pat pridūrė, kad 24 mėnesius po pirminio išleidimo palaikys kiekvieną „Windows 11 Pro“, „Windows 11 Pro Education“, „Windows 11 Pro for Workstations“ bei „Windows 10 Home“ versiją. Tačiau po šio dvejų metų laikotarpio vartotojai turės atsinaujinti, kad ir toliau gautų daugiau saugos naujinių. Kita vertus, „Windows 11 Enterprise“, „Windows 11 Education“ ir „Windows 11 IoT Enterprise“ palaikymo laikotarpis bus 36 mėnesiai.

 

Įdomu tai, kad „Microsoft“ kol kas ir toliau palaikys „Windows 10“, taip pat 18 mėnesių pažadėjo pasiūlyti „Windows 10 Pro“, „Windows 10 Pro Education“, „Windows 10 Pro for Workstations“ ir „Windows 10 Home“ palaikymą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(0)
(27)

Komentarai (10)