„Kesko Senukai Digital“ steigia akademiją IT specialistams: mokys programuoti el. prekybos platformoms

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

qzavs 2021-07-18 12:39
Galėtų tie lietuviškų el. parduotuvių programuotojai suprogramuoti, kad kol nepadarai apmokėjimo, nepradėtų sistema siųsti emailų apie padarytą užsakymą. Įmeti ką nors į krepšelį, eini pasižiūrėti kokios pristatymo/atsiskaitymo galimybės siūlomos, o tave jau apkrauna emailais. Tiek iš visur pirkau visko, bet apsipirkinėjimas lietuviškose el. parduotuvėse kol kas nepatogiausias. Nekalbu apie atsilikusias šalis, iš ten nebandžiau pirkti.
bahuriux 2021-07-18 23:57
Arba dar blogiau susirandi SSS prekę parašyta yra sandėlyje pristatysime per 3-4 dienas, dedu į krepšelį, bandau daryti apmokėjimą, tada jau laikas nutesiamas iki 2 savaičių. Aišku nebeapmoku, o atšaukti užsakymo nėra kaip patogiai, tai tuos emailus ignoruoju, kol paskambina man arba pats paskambinu, kad atšauktu užsakymą. Ir tokia patirtis su SSS kai bandžiau pirkti 4 paskutinius kartus kažkur prieš metus, nusispjoviau ir daugiau net neieškau nieko ten. Betkuri kita rimta eketroninė parduotuvė lietuvoje tokio Š nemala.
langas 2021-07-19 09:11
Senukų parduotuvė buvo graži aliexpress kopija. Kai kurios net ikonos panašios. Pilna smulkių HTML stiliaus klaidų. W3 HTML net Nevaliduoja per klaidas ir t.t. Aišku gali nesikabineti bet tas faktas, kad jie dabar net kitus mokinti nori, tai man tai leidžia ir manau turi būti gėda, kai pas tave ne perfect viskas, kitus mokinti.