Elonas Muskas: „Tesla mano gyvenime sukėlė daugiau kančių nei bet kas kitas“ – įvardijo, kas šiuo metu sukelia didžiausią galvos skausmą  (1)

„Blockchain“ konferencijos metu „Tesla“ generalinis direktorius Elonas Muskas kalbėjo apie sunkumus, kuriuos jam teko patirti ir dėl šių sunkumų kaltino elektrinių automobilių gamintoją „Tesla“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Sakyčiau, kad turėjau gana sunkių gyvenimo patirčių, o „Tesla“  tikriausiai yra atsakinga už du trečdalius visų asmeninių ir profesinių skausmų“, – apgailestavo milijardierius.

Šios mintys, išsakytos „Blockchain“ konferencijos metu, seka kaip tik po to, kai Muskas buvo iškviestas į teismą dėl „SolarCity“ įsigijimo 2016 m.

Trumpai tariant, Musko vargai siekiant išlaikyti „Tesla“ toli gražu nesibaigė. Dar 2018 m. gamybos bėdos privertė milijardierių dirbti viršvalandžius ir miegoti ant sofos automobilių kompanijos gamykloje Fremonte, Kalifornijoje.

Dabar Elonas Muskas susiduria su kitomis bėdomis.

„Tiesą sakant, ribojantis faktorius mums šiuo metu yra baterijų gamyba“, – sakė jis konferencijos metu.

 

Be abejo, Elonui Muskui niekas netrukdo išeiti į išankstinę pensiją. Bet jis to tikrai nedarys. Retas Elono Musko gerbėjas taip aukotųsi dėl savo „asmeninio ir profesinio skausmo“.

Elono Musko indėlis tiek į elektromobilių, tiek į kosmoso pramonę yra nenuginčijamas. Bet tai jam daug kainavo – net jei jo kalbos skamba šiek tiek melodramatiškai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(5)
(6)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: