Ilgai laukti nereikėjo - Norvegija ketina apmokestinti brangius elektromobilius

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AAA000 2021-10-12 17:45
kvailai muskas galvoja. liet reiketu akumuliatorius. nes jie savo esme turiniai. taip pat liet verta dizaina ir apdailos detales. o kebulus tik stampuot is to pacio standarto skardos. ir butinai platforminis-modulinis konstruktas. jei orientuotis i masini vartotoja - kur didziausi pinigai. vw ir honda nesunkiai suvartys tesla gal net ir ford sugebes aplenkt tesla - bet del situ negarantuoju.
Marius.brn 2021-10-12 21:34
Na nezinau, bet 20 metu nera "ilgai laukti nereikejo", tai kad straipsnio pavadinimas skamba kvailai. Norvegijoje elektromobiliams PVM lengvata taikoma nuo 2001 metu.
kukulis4 2021-10-13 10:56
man tai labai smagu skaityt, kaip tu viska zinai geriau negu kiti (apie forumo dalyvius net nekalbu), cia tu visiskai on another level! As siulyciau tau isiklausyt ka sako pats Muskas - elektromobilis nera tikslas. Elektromobilis - priemone. Tikslas - FSD sprendimas, kuris deja, bet vis dar paremtas machine learning'u. Kuo daugiau masinu, tuo daugiau learning'o, tuo geriau apmokytas pats sprendimas. Masina - tik mokymosi irankis, ir ju reikia pigiai, daug ir greitai.