Kuri interneto naršyklė yra pati geriausia? „Chrome“ – patikima, galinga, bet...

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

procc 2021-10-16 14:38
IE buvo nukonkuruotas Firefox'o... O Chrome tik vėliau perėmė lyderiavimą iš Firefox.
bmk1245 2021-10-16 15:21
Bandysiu pereit nuo Operos prie Vivaldi/Brave... Operą nupirko kiniečiai, ok, senokai, bet jau prasideda paranoja, kad kiniečiai gali pradėt (o gal jau ir pradėjo) registruot visą info, kurią persiunčiu kolegoms (nors iš nuogų spektrų nelabai ką gali pasakyt)... Beje, kaip yra sunku perimt slaptažodžius iš valdomo browser'io?.. Ar Opera tai daro? Nežinau, nebuvo pagauti. Bet ar lengva pagaut šiuo atveju, jei browseris karts nuo karto siunčia kažkokią info kažkur? Berašant, paranoja sustiprėjo, buvo kontaktai ir su kolegomis iš Taiwan'io... Ir jei viruso kūrėjai/platintojai klausosi/skaito, Fuck China, long live Taiwan. PS turiu litavimo/išlitavimo stotelę, kuri - Made in Taiwan, veikia be priekaištų, plius, komplekte kandyklė ir pincetų krūva. Taigi, Fuck China, long live Taiwan. PPS pamiršau, dabartis eina "Let's Go Brandon", kas tėra "Fuck Joe Biden".
bahuriux 2021-10-16 16:41
Gana objektyviai parašytas straipsnis, nesigilinant į tai kad keleta komercinių vardų paminėta. Jo lėtuose įrenginiuose opera veikia puikiai ir greitai, bet mane po truputi irgi užvaldo paranoja. Nekartą gavau androido pranešimą, kad opera iš backgroundo bando pasileisti kamerą ir mikrofoną, nors absoliučiai visi permissions išskyrus internetą yra užblokuoti. Sunku pasakyti ar operai tai pavyksta padaryti be leidimo. Na kai užeina grynai paranojos priepuolis tada pasileidžiu tor browser. O šiaip FF ant galingesnių kompų naudoju.
VirtualGadget 2021-10-16 19:28
Daugelis naudoja tą naršyklę kokia yra įdiegta įrenginio kūrėjo arba įsidiegia tą kokią naudoja kituose įrenginiuose ir prie kurios labiau pripratę. Visos straipsnyje paminėtos interneto naršyklės renka informaciją. Visi straipsnyje paminėtų interneto naršyklių kūrėjai parduoda ir naudoja informaciją finansiniais sumetimais. Opera naršyklėj nebūtų tokių papildomų įrankių kaip Watsapp, Feisbuk ir kiti. Kitaip sakant norint dalyvauti žaidime turi paklusti didžiausią rinkos dalį užimančių žaidėjų taisyklėms. Jeigu Microsoft, Google ar Apple nebendradarbiautų su Kinija neparduotų ten savo prekių ir Kinija negamintų nieko pasauliui. Taip, kad visa tai nieko asmeniško, o tik biznis.
bmk1245 2021-10-16 20:02
Klausimas, kiek yra įrankių apie kuriuos nežimom? 2, 6, 13 ? (atmetant Microsoft, Google, Apple)?
VirtualGadget 2021-10-18 20:13
Visoms tavo kompiuteryje esančioms programoms, tvarkyklėms norint jas atnaujinti reikalingas internetas. Štai tau ir atsakymas kiek įrankių gali būti. Didesnė dalis jei renka duomenis tai statistinius. Pavyzdžiui yra patobulinamos procesoriaus tvarkyklės. Vienos operacinės sistemos klausia ar nori atnaujinti kitos kaip Windows neklausdamos tau įrašo, nes su senesnėm tvarkyklėm gal kažkas nebeveiks kaip pavyzdžiui šioj svetainėj kai tau nerodo kažkurios dalies puslapio. Paėmė Microsoft ištrynė ar išjungė kažkokias bibliotekas ir neberodo kažkurios puslapio dalies. Visą internete naršomą srautą turėtų skanuoti ir antivirusinės ar kitos saugumo programos. Ir vėl turėk prieigos kodą prisijungei ir stebėk ir rink duomenis kiek tau reikia ir kokių tau reikia. Aišku tai tik teoriniai pasvarstymai. Kaip sako nepagautas ne vagis