Tyrimas parodė, kodėl evakuacija iš griūvančių Pasaulio prekybos centro dangoraižių truko taip ilgai – duomenys pravers nutikus kitai nelaimei

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ZeroFM 2021-11-01 12:28
Pabuvus kariuomenėj ir kai prireikė skristi lėktuvu, man tiesiog nervai sproginėja. Kaip taip įmanoma neefektingai LĖTAIIII laipintis į lėktuvą ??? ... Blema visa kuopa per 2min subėgtų ir susėstų savo vietose.
Gedis 2021-11-01 19:53
Reikia skirti tris dalykus,kai viskas organizuotai vyksta ir minia išmokinta tai daryti,kai pofigisturistai lipa belenkaip sub inę krapštydami ir kai panikos apimti žmonės gelbėjasi nuo mirties gniaužtų.Patikėk,kad pats ir papultum blaiviai mastantis į panikos apimtų būrį,būtum tiesiog kartu nuneštas arba sutryptas.
kionig 2021-11-01 21:24
, norint pasiekti tokius greito sulipimo ir susėdimo rezultatus. O tuo metu kas nors darė ir apmokė tokius dalykus? Ar tik teoriškai pasakydavo ir viskas tuo baigdavosi - grečiausiai taip. Turint omeny, kad tai įvyko pirmąsyk, ir įvyko ne visai įprastas dalykas, t. y. ne koks žemės drebėjimas per kurį galima taip baisiai nepanikuoti. Čia tas pats gerai ilistruojama šiuo video: https://www.youtube.com/watch?v=eHooBjxmoXQ
Evil Goku 2021-11-01 22:24
Apie laipinimus į lėktuvus https://www.youtube.com/watch?v=oAHbLRjF0vo
kionig 2021-11-01 23:02
Beje, į tą pusę. Neberandu straipsnio, kur Rusijoje degė keleivinis lėktuvas, o žmonės žuvo vien dėl to, kad kai kas Tai pusę žmonių mirė, pusė kažkur išsigelbėjo su savo čimudanais pilnais atsarginių triusikų.
HardAxe 2021-11-02 10:53
kuopa turbūt bus išsirikiavusi pagal būsimą sėdėjimą (arba sės belekaip). o dabar eini į lektuvą ir vis kliūni už tų, su kuriais reikia prasilenkti. Išlipimas iš lektuvo veikia daug geriau, negali neigti Man su evakuacija kaip tik gera patirtis. Darbe esu patyręs dvi ar tris evakuacijos treniruotes ir vieną tikrą evakuaciją (kažkur blynai gal prisvilo?) Ofisą be streso visi ~700 žmonių palikom greičiau, nei užtrunka normaliai iš jo išeiti - avariniai išėjimai daug arčiau darbo vietos, jų daug, mažliau malimosi po pastatą ir t.t. Ką išmokau iš "realios" evakuacijos, tai reikia paimti kolegų daiktus iš kabineto. Kai spalio gale žmonės išeina iš susirinkimo su maike ir tapkėm laukti lauke nebūna taip linksma.