Ar kompiuteriniai žaidimai skatina žiaurumą? Kas vyksta po naujų žaidimų pasirodymo?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ZeroFM 2021-11-08 20:51
Patyčios, užgauliojinai, šaipymasis, žeminimas va iš kur agresija ir šaudynės JAV vyksta
Talkatif 2021-11-08 21:30
Reikėjo tiesiog paskambinti Artojui ir paimti interviu. Būtų medžiagos keliems žurnalams.
HardAxe 2021-11-08 22:32
imho: Paaugliam žaidimai yra savotiška priklausomybė. Jie tampa irzlūs ir agresyvūs ne todėl, kad žaidžia agresyvius žaidimus, bet dėl poreikio pažaisti jei neleidi.
Azys 2021-11-09 11:32
sakyčiau tie žaidimai paaugliam kaip tik leidžia išsikrauti, ypač tą pastebėjau, kai buvo apriboti socialiniai kontaktai, kai įvairūs onlain žaidimai liko bene vienintelė priemonė susiburti draugams ir kažką nuveikti kartu, toks savotiškas išėjimas į kiemą. Didžiausias tų žaidimų minusas, kad kenčia fizinė sveikata. Pamenu prieš kelis metus Amerikoj buvo eilinis šaudymas ir to veikėjo automobilyje rado naujausią GTA žaidimą, tada daug kas puolė kaltinti, kad va prisižaidęs šaudyt nuėjo, bet vėliau paaiškėjo, kad tas iš prigimties psichinis buvo ir atsirado įtarimų, kad savo didijį pasirodymą kelis kartus atidėjo būtent dėl to žaidimo, nes ginklų ankčiau užsipirko.
Talkatif 2021-11-09 18:06
Kompuose, internete ir soc tinkluose, ypač socialiniuose žaidimuose, priklausomybių daug bet kuriai amžiaus grupei. Smegenys tiek užstimuliuojamos informacija, kad tai nutraukus ne vien paaugliam irzuliai prasideda. Tas pats ir su vaikais prie TV. Būtina griežtai ribot laiką prie to nuo pat mažens.
conjurer 2021-11-09 18:33
Taip bet aš elgčiausi kitaip. Jei yra kažkoks multikas kuris vaikui labiau patinka, būtų blogai jei laiko apribojimas sutrukdytų jam jį žiūrėt. Reikėtų susitarti su vaiku, kad kažko kito nežiūrėtų prieš tai. Bukas laiko ribojimas, neprisiderinus prie vaiko norų tikrai nepadeda. Su žaidimas lengviau, kol neprasideda multiplayer sesijos su draugais. Vaikas gali būti supykęs, nes iš jo buvo atimtas ne žaidimo laikas, o virtualios socializacijos su draugais laikas.