Taipingų sukilimas – kruviniausias Kinijos pilietinis karas, nusinešęs 20 mln. gyvybių: sukilimui vadovavo religinis fanatikas, laikęs save Jėzaus broliu (Foto, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2021-12-18 17:16
1 - Žodžiu, Komunizmo idėja užgimė iš skurdo. Lygiai kaip krikščionybė buvo vergų religija, nes mokė atsukti kitą skruostą tikint jog Dievas juos išgelbės ir tokiu būdu išlikti morališkai stipriems. - Esminė Komunizmo klaida buvo ta, kad jie priešu laikė ne diskriminaciją, o nelygybę apskritai. Niekas niekada nebus visiškai lygus ir tam yra įvairių priežasčių, kylančių ne vien iš diskriminacijos - žmonės turi skirtingus prioritetus, kurių skirtumus dabar bandoma sumažinti išsilavinimo pagalba. - Bet yra žmonių, kuriems išsilavinimas nėra priimtinas, jiems daug paprasčiau paimti iš kito ir ale polygiai padalinti visiems, bet realiai didesnę dalį pasilikti sau, kaip iniciatyvos pradininkui; 2 - Šiuolaikiniame pasaulyje, Komunizmas yra kriminalinio pasaulio užuovėja, ir tam nėra aiškaus priešnuodžio. Pvz.: Kiniečiai realiai tiki, jog kapitalizmas yra blogis ir laukia Kinietiško drakono užgimimo. Rusijoje, netikinčiuosius Komunizmu, atvirai vadina rusų tautos kenkėju, kurį būtina sunaikinti. Panašiai elgėsi ir Stalinas. - Dabar Rusija netgi bando įvesti ribas (NATO plėtra), už kurių žmonijos švietimas negalėtų plėstis, taip apsaugotų trapaus KOmunizmo vegetaciją. 3 - Kol kas geriausia kova su Komunizmu yra globali autonomijos politika ir didelis dėmesys saugumui, nes KOmunizmas be išorinių resursų nepajėgus išgyventi. Pvz.: Rusijos propagandistai atvirai kaltina kapitalizmą Tarybų Sąjungos sužlugdymu ją apvagiant. Tai Rusijai suteikia moralinę teisę vogti iš Kapitalistų. : Šiuolaikins Komunizmas tampa teroristinių valstybių formavimo pagrindu.
Fikcija 2021-12-19 11:37
vanduo4- pirma pabaik mokykla, komunizmo nebuvo sukurta ne vienoje pasaulio valstybeje, state tik socializma kuris sekmingai sugriuvo.
AAA000 2021-12-19 15:14
siaip tai buvo pries inkus. prasilaike ar net 1300 metu. paskui klimatas pasikeite. nusmuko ir suiro i mazus darinius. ir kai klimatas pasitaise, ant viso siti vel suklestejo inku imperija. vel viska apime - tik buvo labiau kraugeriski. toks kaip analogas - tik labiau karinio komunizmo. neturejo pinigu, neturejo rato, neturejo net rasto - tik skaiciavimo sistemas (resursu skirstymui naudojo) ir komunizma komunizmas labai stabili sistema - nes is esmes stagnacine-konservacine. siek tiek pazenge bezdziones, jodinejancios ant lamu ir auginancios bulves. vandens4 svajone