Ar bent įsivaizduojate, kiek pasaulyje išleidžiame kalėdinėms dovanoms? Stulbinama suma ir kaip prie to jau prisideda dirbtinis intelektas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2021-12-22 11:15
Norėčiau užstumti kokie jūs neaCakingi su savo besaikiu vartojimu ypač su nereikalingu vartojimu, kaip kalėdinės dovanos = šiukšlės. Bet tada kuo aš būčiau geresnis už ekorėksnius, kurie rėkia codu codu, kurie patys teršia ir besaiko vartoja ir trankosi po pasaulį dar daugiau jį teršdami su tuo codu. Ištikro ir pats šiek tiek perku pas kitaicus visokias dalis ir visokius specializuotus gadžetus, bet ne plataus vartojimo šiukšles.
immortallt 2021-12-22 11:45
Na su giminėmis iš žmonos pusės apsikeičiame traukiant po vieną žmogų kam dovanoji kažką suvartojama greitai. Su mano tėvais keičiames kažkuo, ko reikia ir arba sunaudosi, arba naudosi ilgai. Su draugais dažniausiai yra tai ką naudosi ilgai ilgai ir ko reikai tam žmogui, ir kartais būna kokia dalis dovanos "prikolas", bet kiekvienas gauna vieną dovaną. Tai iš esmės mes nuo šeimos perkame iki 5 kalėdinių dovanų per metus, dažnai jau turime dovanas mėnesį prieš, ir iš tų dovanų <5% svorio, vertės ar kaip bematuosi yra šlamštas. Ir tai, dažnai tas "prikolas" yra kažkas ką panaudosi buityje ir realiai atliks kokią funkciją. Mąstydami stengiames nepirkti šlamšto, kuris užima vietą.