„Xiaomi“ užbaigė metus su naujiena: pristatyti naujausi gamintojo flagmanai – „Xiaomi 12“, „Xiaomi 12 Pro“ ir „Xiaomi 12X“ (Foto, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Galonas 2021-12-29 22:25
Telefonas kaip ir nieko, bet nežinau ar norėčiau kito telefono su Miui operacine, kiša reklamas nustatymuose, skaičiuotuvui reikia prieigos prie fotografijų ir skambučių, priverstinis backup'as jų cloude (ankščiau bent jau nebuvo opcijos išjungt, dabar neieškojau, nes senai užkimštas), jei atidarinėji iš kur nors nuorodą į puslapį tai visada siūlys atidaryt su savo naršykle nors jei telefone ir turi dvi, vistiek nepavaizduos abiejų iškart prie opcijų ir reiks spaušt show more, tada atsiradus kitom naršyklėm dings pasirinkimas "remember my choise", tai taip kiekvieną kartą turėsi pasirinkinėt su kokia naršyklę atsidaryt. Taip pat tvarkant appsus mėto reklamas kitų apps'ų. Ankščiau nebuvo taip, kad atnaujinus operacinės versiją nesugestų kas nors, vis kokių naujų bugų įveldavo, nežinau kaip dabar, tiesiog atsibodo naujint ir keiktis. Žmonos telefonas ilgai nenaujinus pradeda chrashint iki tokios ribos, kad nebeina naudotis telefonu ir visą laiką atnaujinus susitvarko.
ZeroFM 2021-12-29 22:52
Viską ką išvardijai neteko susidurt nei su F1 nei su MI9T nei su X3 PRO, nuo 2018 vien Xiaomi naudojuos. O sekantis tai Xiaomi 12-as bus jei battery life padorus išeis.
lizunas 2021-12-29 23:22
Matosi nesugeba net Miui naudotis, tai ką apie pliką android kalbėti… neprisijungi prie miui paskyros ir jokių cloud. Reklamas galima išjungti, bent tikrai 90%. Pats pašalinau jų nepatinkančius apps’us, tam yra pakurtas įrankis. Xiaomi minusas - kai dažnai išleidžiamos naujovės, vėliau support nespėja suktis ir tvarkyt bugų…