Štai kaip „Tesla Model Y“ lenktyniavo su policijos automobiliu: kas laimėjo, o kam teko ryti dulkes? Jėgas trasoje išbandė ir „Chevrolet ZL1 Camaro“ (Video)  (2)

„YouTube“ kanalas „Wheels“ dalinasi vaizdo įrašu, kuriame užfiksuotos „Tesla Model Y“ ir policininko vairuojamo „Ford Explorer“ lenktynės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip ir galima numanyti, „Tesla Model Y“ nuo pat starto linijos išsiveržė į priekį. 179 km/h greičiu lėkęs elektromobilis ketvirčio mylios (400 metrų) trasą įveikė per 12,935 sek. Tuo tarpu nuo varžovo ženkliai atsilikęs policijos „Ford Explorer“ trasą įveikė per 15,748 sek., o greitis siekė viso labo 142 km/h.

Antroje vaizdo įrašo dalyje matome „Ford Explorer“ ir „Chevrolet ZL1 Camaro“, kuris buvo dar greitesnis – trasa įveikta per 12,318 sek. ir pademonstruotas 190 km/h greitis.

Galime tik numanyti, kad policija mielai persėstų į kai kuriuos elektromobilius. Kai kurie gamintojai, įskaitant „Ford“, jau dirba su elektromobiliais, skirtais policijai. Jau matėme policijos automobilius „Ford Mustang Mach-E“, taip pat kelis šiam darbui pritaikytus „Tesla“ automobilius.

 

Elektrinė „Ford Explorer“ versija policijai greičiausiai nebus pristatyta bent jau ateinančius porą metų. Bendrovė dabar daugiausia dėmesio skiria tokiems modeliams, kaip „Mach-E“, „Ford E-Transit“ ir „Ford F-150 Lightning“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(4)
(4)

Komentarai (2)