Pusės milijardo investicija: didieji gamintojai kurs elektrinių sunkvežimių įkrovimo tinklą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-01-09 15:08
Pas mus forume buvo abejojančių, kad toks tinklas bus sukurtas. Dažnas argumentas buvo: kur kraus? Štai. Nemanau, kad tai bus pirmas ir paskutinis tinklas. Neužsibaigs ties 1700 taškų.
AAA000 2022-01-09 19:56
furoms ten kitas poreikis. labai galingu ivadu reiks. cia manau bus labiau vidine sistema didziuju prekiu logistikos sandeliu ir jas aptarnaujanciu furu parku. lengvi auto net nelabai privaziuos prie tu stoteliu nebent patys furistai nores islekt su kokiu nuomotu elektromobiliu pas kekses, kol "istatymiskai" ilsesis bet praktikoje taksa issikvies ir tiek... furu niekas prie lidlo ir ikiuku tikrai nekraus...furu aiksteles aplamai specifines - niekas ten kazkokiu kibiru kuriuos gali sutraiskyt netycia - nepageidauja...
immortallt 2022-01-09 20:01
Yra Lietuvoje įmonių su ambicingesniais planais nei 1700 taškų. Šiaip baisiausia tai, kad krovimo stoteles įrenginėjant yra du didžiausi kaštai, ir tai nėra pačios stotelės. Pirma tai aikštelių gerbūvio atstatymas. Antra (o ateityje bus ir pirma), elektros tinklo atvedimas/galios mokestis. Tiesa, antrasis santykinai ateityje sumažės, nes tinklo atšakos panaudojimas išaugs iki 90%.