Prisikėlė Šaltojo karo šmėkla: po dešimtmečių Rusija pirmam skrydžiui pakėlė atnaujintą raketinį strateginį bombonešį „Tupolev Tu-160M“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Finalfour 2022-01-15 00:16
Oj oj, kokios liaupses priešų lėktuvui. Čia tu, Arnai? Kitą kartą taip ir pasirašyk, nes jau iš stilistikos atpažįstamas.
Vardas Būtinas 2022-01-17 12:51
Ir bus nušautas 100 kartų pigesne raketa. Žinome tą "net analogov v mire" Iš mėšlo viską gamina jie dabar. Jei ir skris, tai labai trumpai. Tuoj Pabaltijys nusipirks raketinę apsaugą ir bendrai saugos savo oro erdvę.
kestutisz 2022-01-17 14:46
Dievinu optimizmą :) Pradžiai - kodėl strateginiam bombonešiui reikėtų skristi per EU kažkur kai gali sukti ratą per kitą gaublio pusę. Ypač preiš tai nepanaudojus antžeminių raketų teritorijos išvalymui (kam yra skirtas visas Kionigsbergas). O šiaip net nabelabai aiškus tokių bombonešių tikslas - tokio gi nepaslėpsi kaip kokio povandeninio laivo, o nebeturint po visą pasaulį išmėtytų placdarmų nebėra kaip greitai kažkur nulėkti. Ok yra vienas variantas kur panaudoti - nulėkti į kokią Siriją paleist parodomąją salvę (na kad Kuznecovo ar ko ten per pusę pasaulio neplukdyti) Na ir dar - šiaip pati technologija, viršgarsinio lainerio tai labai įdomi, labai gaila, kad numirė. Jei ir toliau skraidytų Concorde'ai ir Tu-144, ir pastarąjį subsidijuotų taip kaip sovietiniais laikais - vien dėl praskridimo juom būtinai nuvykčiau (pirmojo bilieto kaina buvo tiesiog kosTminė).
regidas 2022-01-17 15:12
Gaidys tas tupolev, kaip ir visa likusi čepajevų "technika". Tik laiko klausimas, kada nusibaigs ta supuvusi autokratija su visais savo bombonešiais.