BMW išplatino pranešimą spaudai apie ažiotažą keliančią inovaciją – išorės spalvą keičiantį automobilį: aiškėja daugiau detalių (Foto, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2022-01-16 11:28
Next lvl "pilkas dyzelis".
kestutisz 2022-01-16 11:44
jokios praktinės naudos neatnešntis (na, nebent ateityje - kai bus naduojamas reklamai "superkame automobilius" - nereikės nieko piešti ant šono rankomis) e-ink displėjus per visą plotą, o kažką kažkas skiedžia apie co2 "taršą"... :facepalm
kukulis4 2022-01-17 20:54
Nu kodel? Juodas bimbelis - stipru, bet labai kaitina masina, kai lauke karsta. Atvaziuoji pas cioles su juodu, o kai priparkuoji, gali ir baltai perdazyt.
IceBullet 2022-01-17 23:17
Kazin padarys spalvota versija kada nors? Nors ir dabar ziauriai smagiai atrodo. Karsta - salta salone bus tik mazas privalumas sito dalyko. Pvz ijungi sport mode - atsiranda racing stripes ant masinos. Track mode - plaid flag ant sonu. Firmos automobilis - darbo metu kompanijos logo, kurioj tik nori kebulo vietoj. "Jokios praktines naudos neatnesantis dalykas" - turbut suprantat kiek pinigu uzdirba tokie zaislai.
kestutisz 2022-01-18 10:24
Na, tai čia kokius privalumus surašei tai analogas kokiam "vardiniam" numeriui ar auksu dengtam korpusui. Skirtumas tik, kad vardinio numerio/aukso tik onoro bus daugiau - gaminant atliekų bus tiek pat, perdirbamas taip pat, o elektronika dengtas kėbulas jau sugeneruos kalną šiukšlių :) O spalvotas net nžn, yra jau kažkokie ne eksperimentiniai spalvoti e-ink displėjai? Jau tada reiktų eit su OLED - po stalu jau pora metų guli LILYGO/TTGO ESP32 - kiek ten tekainavo jau tada, gal iki 20$, galima ir tokiais padengt visą plotą jei tik klientas susimokės, gal net pigiau bus nei auksu :)