Ar elektromobilių tarp įkrovimų nuvažiuojamas atstumas tikrai daug blogesnis nei benzininių automobilių?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Dziao 2022-01-22 01:51
Straipsnis apie nieka. Elektromobiliai bent jau kolkas nera nei kiek patikimesni, tesla tarp visu auto pagal patikimuma velkasi kazkur tai antroje puseje link galo. Bet ne tame esme, tik isivaizduokit keliaujant per lietu, puga ar pan, autostradose kiek maciau visi pakrovejai net ne po stogu. Taigi lipi laukt, per slykstu ora, kabeliuoji masina, tampaisi valandele kazkur, paskui tuos pacius kabelius turi susirinkt.... Fuuuu...
Marius.brn 2022-01-22 13:46
Jo, bet esminis skirtumas tarp EV ir VDV, kad dauguma su EV is namu turi galimybe pajudeti visalaika "pilnu baku" ir niekam nieko nereikia kabeliuotis. Tai kad degalines norvegijoje pervadina i toki dalyka, kaip "energijos koloneles", nes tai jau ne vien kurui uzsipilti vieta. O didziausia problema tarpine tarp vairo ir sedynes. Ta tarpine daznai trumpina laido naudojimas vietoj purvinu smirdanciu degaliniu pistoletu. Fuuuu.
AAA000 2022-01-22 16:26
tai cia laiko klausimas, kada po stogu sukis. maziausiau dali rozeciu. galesi rinktis. namie as garaze isirengsiu ir pastogeje automobiliams. maziausiai 3-4 makenines rozetes. o dyzelis ar benzas tai issiteplioji, aptaskai irgi; apiputoja piltuvines skyles - paskui smirdi net nuplovus rankas. nors rimtesnese degalinese net zmogu laiko - kur pastoviai nuplauna kas kazkiek laiko pistulkas, slangas ir koloneles. sluostinio popieriaus prikabinta. bet nesvaros problema yra dar didesne uz elektra. man pvz slykstu vien paziuret - kai isipila kuro, apsiterlioja degalais ir eina kavos su sasiskom gert su kuru smirdinciom rankom ar kisa i cipsu paka ir paskui burnon... su elektra to nera. ten tik tipine pavirsiu bakteriologine tarsa.