Techninė pagalba „Ford Mustang Mach-E“ kažkam kainuos 28 tūkstančius dolerių - kas nutiko ir kodėl tai yra gera pamoka?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Dziao 2022-01-21 21:40
Nu kas per nesamone straipsnis? Fordo savoninkui viska padengs avarine. Avarinei padengs veiklos draudimas. Visi ramus ir laimingi
HardAxe 2022-01-21 23:49
AAA000 2022-01-22 15:04
o kaip draudiku nuostoliai? jei subankrutuos draudimo bendrove ir neismokes jokiu sumu - manai visi vistiek bus laimingi? tame tarpe ir tu matyt aplamai ant nauju dalyku megsta aferistai apknisinet draudikus. kodel tu garantuotas, kad cia to fordo savininkas nesugalvojo pasikeist akuma nauju - nes nudroze saviski sumaste gi matai keliaut su ev, ir matai nesekmingai aplamai cia labai bloga naujiena elektromobilizmo pletrai. daba susoks VISU ev draudimo imokos dar labiau. as cia tik suzinojau kad fordu elektromobiliu akumai irgi kazkoks konkretus lepus sudas. ir dar su ausinimu... ir dar kaina pieviska...panasu padare copy-paste teslos akumuliatorini suda 1:1 cia ziauriai fail elektromobilizmas. ir man nepatiko tokios naujienos... nors visokie durniai gal ir ramus ir laimingi...
Dziao 2022-01-22 19:35
Fordo akumas tikrai dar garantinis, tai nelabai butu ir tikslo ji lauzyt. Draudimo kompanijos nuostoliai? Apie ka tu? Pas juos virspelniai pastovus, cia paprasciausios veiklos islaidos. Beje jei draudimo kompanija bankrutuotu nesumokejus, tokiu atveju yra draudimo fondas is kurio viskas butu atliginta. O durneliai toliau tegu svajoja apie shudinus ev.
marumbas 2022-01-23 12:12
Google translate? "Vienas „Ford Mustang Mach-E“ savininkas iš Kanados riedėjo į Floridą. Jei turite gerą smegenų žemėlapį, žinote, kad tai – ilgas kelias."
immortallt 2022-01-23 16:19
Viršpelniai Gal gali man, ekonomistui, paaiškinti, kas yra viršpelnis? Ar čia pasiėmei terminą iš reguliuojamos veiklos ir galvoji, kad jis taikomas visur? Ir kaip nustatei, kad tai viršpelnis? Ir ar bent patikrinai konkrečios draudimo srities realius pelnus? Pvz. civilinės atsakomybės automobilių draudimas Lietuvoje daugiau nei dešimtmetį nešė tik nuostolius.