„Garmin“ hidrolokatorius „LiveScope Plus“ – žvejybos naujovė  ()

Naujoji „LiveScope™ Plus“ sistema yra revoliucinis įvykis „Garmin“ hidrolokatorių srityje – šis prietaisas skirtas žvejams profesionalams ir mėgėjams, aistringiems žvejybos plaukiojant valtimi mėgėjams. Hidrolokatorių serija vėl tapo patobulinta: teikiami tikslūs skanavimo duomenys ir 35 % pagerėjo tikslinio objekto aptikimas. Dėl didesnės skiriamosios gebos, sumažinto triukšmo ir aiškesnių vaizdų dabar lengviau nei bet kada anksčiau stebėti masalą ir žvejoti žuvis būnant valtyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nepaprastai skaidrus vaizdas

Naujasis „LiveScope Plus“ sukurtas taip, kad pasiektas iki tol neįsivaizduotas vaizdo perteikimo tikslumas ir atstumo nustatymas, užtikrinama 35 % geresnė skiriamoji geba nuo 36 cm iki 30 m atstumu nuo valties. Vaizdas pateikiamas nepaprastai tiksliai (septyni ryškių spalvų variantai), todėl žvejas gali aiškiai įsivaizduoti situaciją po valtimi ir aplink valtį, tad žvejyba gali būti dar sėkmingesnė. „LiveScope Plus“ taip pat yra su papildomais jutikliais ir galima nuolat reguliuoti spindulių srautą, siekiant kompensuoti blogesnes sąlygas dėl valties judėjimo, todėl net nepalankiu oru prietaiso pateikiamas vaizdas bus aiškus.

„LiveScope“ tikrai keičia visą supratimą, kaip gali vykti žvejyba, nes vaizdai yra tiesiogiai pateikiami, judančios žuvys matomos taip aiškiai ir tiksliai, kad žvejai net gali atskirti jų rūšis, – sakė Danas Bartelis, „Garmin“ viceprezidentas, atsakingas už pasaulinius pardavimus. – Dėl nepaprastai aiškaus vaizdo „LiveScope Plus“ ekrane, jutiklio jautrumo ir skiriamosios gebos nustatymo dabar netgi galite matyti savo meškerę – ir, žinoma, masalą ir kaip elgiasi žuvys su juo.“

Pranašumas, kokio dar nebuvo

Sistema „LiveScope Plus“ funkcionuoja trimis žiūrėjimo režimais, jie nustatomi taip, kaip reikia, naudojant vieną laikiklį – žiūrėjimas pirmyn, žemyn ir pageidaujama perspektyva. Pasukus jutiklį kryptimi į priekį, galima matyti, kas yra priešais valtį, jį pakreipus, galima matyti, kas yra tiesiog po valtimi, o, pasukus į šoną ir naudojant komplekte esantį laikiklį, reikalingą padėčiai nustatyti, kai norima, kad prietaisas veiktų pasirinkus tam tikrą perspektyvą (pvz., iš viršaus į apačią), galima prietaisą naudoti taip, kad jis funkcionuotų tuo „LiveScope“ režimu, kuris tinkamiausias tai žvejybos vietai.

 

Rinkinyje „LiveScope Plus“ yra kompaktiška GLS 10 juoda dėžė su „LiveScope Plus“ jutikliu LVS34, taip pat traukos variklio cilindras ir veleno tvirtinimo elementai, perspektyvai nustatyti reikalingas laikiklis ir lengvai prijungiama „Garmin“ jūrinio tinklo jungtis, kad prietaisą būtų lengva įdiegti ir integruoti su suderinama žemėlapių sistema.

 

„LiveScope Plus“ suderinamas su įvairiais „Garmin GPSMAP®“ ir ECHOMAP™ žemėlapių braižytuvais; spustelėkite čia ir pamatysite visą suderinamų prietaisų sąrašą.

Jau daugiau nei 30 metų „Garmin“ pirmauja kurdama pažangius GPS navigacijos ir belaidžius prietaisus žmonėms, norintiems gyventi aktyviai. „Garmin“ daugiausia dėmesio skiria penkioms sritims: automobilių, aviacijos, kūno rengybos, laivybos ir aktyvaus laisvalaikio. Daugiau informacijos pateikiama „Garmin“ interneto svetainės dalyje, skirtoje žiniasklaidai: https://newsroom.garmin.com/newsroom/.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: