Ukrainos atsargos karininkas: bent vienas Rusijos naikintuvas buvo numuštas Lietuvos perduota ginkluote

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AAA000 2022-02-26 10:06
ne kazkas visu pirma labai mazai numusa aplamai... toks vaizdas, kad ziauriai neefektyvi sita ginkluote pries oro taikinius. kiek skaiciau - pagrinde numuse lektuvas vs lektuvas pirma para. net video vienas yra - bet nesuprato filmuotojai kuriu kariuimene kuri numuse... ir galejom aplamai daugiau perduot. man tiktu jei butu sakykim numusta bent 70 ir is ju bent 7 is lietuviskos pagalbos. daba skamba apgailetinai - viena sugeneravo... kazkoks atsitiktinis... reikia suprast, kuo daugiau numus ten, tuo maziau sansu kad reikes numusinet cia. visus nusiust kiek turim - paskui uzsipirksim vel vistiek nuvertes babkes daba.
Creatium 2022-02-26 10:33
"Paskui užsipirksim" nelabai veikia, kai grėsmė yra ir mums. Todėl negalim nusiginkluot.
AAA000 2022-02-26 10:50
tas "turejimas" ir "esam apsiginklave" - tu realiai nesi net mates nei tu stingeriu - nei javelinu. o kaip matom situacija tokia - kad reikia naudot faktiskai 1 dienoje po uzpuolimo - kol jie dar efektyvus. antroje dienoje numusimu beveik nebera... tai kas gaunasi? iranga guli sandeliuose ir laukia rusu , kol jie ateis ir ja pasims? cia tipo ginames pagal NATO standartus... as pvz maciau video - stovi su tokiu aparatu kazkokioje sankryzoje pora ukrainieciu... vienas prie iskleisto aparato, kitas tipo "saugo" su automatu. nei priedangos - nieko... vidury sankryzos. taigi net issaut aiskiai nesugebes... dar ten per tv video suka, kaip ant asfalto guli burys su automatais... pazoras visiskas... arba ta gyvaciu sala,,, wtf - kam ten juos aplamai paliko but? nei apgint, nei pasislept. ji strategiskai visiskas nulis... faktiskai nuzude specialiai paliktus be iseiciu... jei labai "reikejo" tos salos - reikejo uzminuot ir palikt jauka... daba gaunasi kad cia del pasaulio sugraudinimo didvyriu reikejo, ar kame ten reikalas? kerces tilta tegu nusprogdina - sava gi teritorija, o ne rusijos. is pietu puolimas didziausia problema, nes tam ir pasistate ta tilteli rusai.
immortallt 2022-02-26 13:22
Atvažiuoja, atplaukia ir kai kas jau atskrido pas mus. Tiekimas sparčiai auga. Pasipriešinimas Rusijoje irgi bręsta, tik visi labai bijo. NET Kinai tik ką paskelbė sankcijas Rusijai. Putinas liko vienas prieš pasaulį. Varysiu myžti ant putino kapo.
bmk1245 2022-02-26 14:33
OK, šaltinis? AP, Aljazeera, CBC, FoxNews, BBC, etc