[Žinios trumpai] Ukraina stoja į Kijevo gynybą – ginklą į rankas paėmė buvęs Ukrainos prezidentas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

iPienius 2022-02-25 17:53
greiciausiai zino, kad jei rusai pagaus, tai tikrai nepasigales
HardAxe 2022-02-26 00:47
Redaguota: Sumaišiau su Janukovyčium. Atsiimu žodžius
zaliaakis 2022-02-26 09:37
Taip jis liko ir liks. Ir jis ten gerbiamas Ukrainos karių. Tikrai nebegs. Nors jau siūlė. Reikia turėti teisingos informacijos ir žinosite situaciją
AAA000 2022-02-26 10:29
Lietuvoj net ginklu neturi padalinimui. o nusipirkt krautuves turi gal pora simtu vienetu pusiau automatiniu "atsargu"... naktine ziurejimo iranga uzdrausta... leidimai apsiformint, kad nusipirkt - apie puse metu reikalu... graiztvinius - faktiskai ministro asmeninio leidimo reikia... pasiruose gintis 100% taip sakant. auksiniais saukstais uzmetysim rusus... net buteliu stikliniu daba lengvai negausi molotovo kokteiliams - visur plastikas medziotoju yra apie 25k, is kuriu graiztvinius turi gal tik kokie 10-20% aktyviuju, kur turi selekcininko licenzijas (5 metai reikia prabut paprastu medziotoju)... dauguma medziotoju - seneliai pensionai su dvivamzdziais... puse gal sunkiai jau paiena, tik tykojimo medzioklese tesugeba sudalyvaut ir pagert arielkos... o kaip REALIAI veikia siuolaikine ginkluote su siuolaikiniais kariautojais - matom Ukrainoje... tas porosenka - ten apsaugos tamposi kokiu 50 snukiu... nei jis gins, nei ka. ten jo kaili gins - kol jis mokes babkes. politinis video, kaip ir musu konservai - liezuviai tik plaka... o realiai visa veikla - silpnint Lietuva... darykit isvadas - konservantu gerbejai... kaip mus realiai gina. ir kokia reali situacija... lektuvu mes aplamai neturim galima sakyt... sleptis irgi kur nera... gynybos strategija - susirinkt plikom siknom i kruvas ir lauk konservu komandu, kai paskelbs karo padeti. kad rusai subombintu sutaupydami ant raketu...
Myslius 2022-02-26 10:41
Gal ir lietuviam reiktu stoti? Is NATO galima iseiti. Amerikieciai negali, jie branduoliniai.
Myslius 2022-02-26 11:11
Gal kartais zinot patikima humanitarines paramos organizacija?
zaliaakis 2022-02-26 11:38
Su Lt yra kitaip. Viskas jau senai buvo paviešinta. Rusai iš Kaliningrado srities 500km spinduliu blokuoja oro erdvę. Karo atveju Kaliningrado sritis būtų naikinama su branduolinių ginklų. Kas aplink, tam nepasisekė... O toliau "pasaka" be galo...
Senas kareivis 2022-02-26 13:12
Kaip variantas - Lietuvos Raudonojo kryžiaus draugija (humanitarinė organizacija). Jei tiekia tik humanitarinę pagalbą. Per ją Lietuva ir Estija bei Latvija tiekė Ukrainos gyventojams (civiliams) pagalbą. Jei norite ne vien humanitariškai (ta prasme, Ukrainos kariuomenei), yra keli variantai. Blue/yellow. Ši organizacija padeda Ukrainos kariuomenei Dėl visa ko dar pasiguglinkit, nes internete pilna sukčių. https://www.lrytas.lt/it/ismanyk/2022/0 ... u-22512500 Jie bombų netiekia, bet tiekia tai, ko reikia Ukrainos kariuomenei (medikamentai, dronai, routeriai, liemenės ir dar kai kas:). Dar, kaip variantas, Ukrainos gynybos ministerijа https://www.mil.gov.ua/dopomoga-na-mate ... raini.html Mysliau, jūs - malačius! Aš Ukrainai aukoju per visas LRT rengiamas akcijas. Gruzijai (Sakartvelui) irgi. Слава Україні! путин - ху*ло!
immortallt 2022-02-26 13:19
Kur dingo forumo prorusiai? Surinko ir išsiuntė į frontą?
Senas kareivis 2022-02-26 13:23
Gerbiamas AAA000, jūs tiesiog genijus. Daugiau nei pusę pranešimo parašėt tiesiog puikiai. Argumentuota kritika ir visa kita. O paskui... Vėl konservatoriai. Tai gal pamiršote, kad Lietuva buvo valdoma ir socdemų, ir darbo partijos, ir kolūk.. tai yra, valstiečių, dabar koalicija. Teisę įsigyti pistoletą Lietuvoj yra lengviau, nei tapti medžiotoju. Prieš tampant medžiotoju reikia gaut medžiotojų būrelio rekomendacijas, dar padirbėt varovu (vaikyti stirnas, šernus ir kitus žvėris). Tik paskui, po specialių kursų jau galima pretenduoti į šautuvą. Dėl plastiko... Jūs čia realiai gerai pajuokavot:))) Degtinė, kiek žinau, dar ne plastiko buteliuose:))) Nusipirkit dėžę degtinės (tiesa, dėžėmis nebeprekiauja), viską išpilkit griovin arba kanalizacijon, įpilkit benzino, biškį dar kai ko, užkimšt skuduru ir pasiruošt degtukų:) Nusprendžiau jums nuimt minusą.
Senas kareivis 2022-02-26 13:43
Viskas čia OK. Bet. Reikia, kad Baidenas, Makronas ir Džonsonas bei NATO šefas aiškiai ir kategoriškai pasakytų: ,,Jei kokia nors šalis užpuls bet kurią NATO šalį, jeba*šinsim į Kaliningradą. Jei ateis atsakomasis smūgis (branduolinis), jebaši*sim per Mackvabadą, sankt Putenburgą ir kitus miestus ir net kaimus. Kaimiečiai ruskyne net į lauko tualetą bijos išeit, jei bent 100 km spinduliu yra koks nors strategiškai svarbus objektas." Putkinas aiškiai pasakė, kad raketų atakos atveju, ruskiai šaudys branduolinėmis raketomis. Tą patį turi pasakyt ir parašyt NATO. P.S. Aš gyvent noriu. Gyvenu Vilniuj. Vilniuje gyvena man labai artimi žmonės. Antra vertus, jei Vilnius sudegs, sudegs ir bent 100 000 ruskių (ne visi jie vatnykai). Alia, vata irgi sudegs. O jau paskui aiškinsimės, kas eis Rojun, kas pragaran:)
Senas kareivis 2022-02-26 13:45
Sveiki, immortallt, kokie ten asmenys yra proruskiai? Mielai juos užminusuosiu. Kaip tai tokių nepastebėjau. Gal mano akiniai paseno:))))
bmk1245 2022-02-26 13:58
bus ir tie, kurie už Trump'ą... Būčiau JAV pilietis, būčiau balsavęs už Trump'ą... Taigis... )))
Senas kareivis 2022-02-26 14:12
Peržiūrėjau du kartus Porošenkos pasisakymą. Man kaip tai pasirodė, kad už jo nugaros stovintys du kareiviai (be balaklavų, vienas aukštas tamsiaplaukis, kitas žemesnis, abu su barzdelėmis) kaip tai labai jau baltiškos išvaizdos:))) Gal ten vis dėlto, ukrainiečiai? O gal Lietuvos spec ops?
bmk1245 2022-02-26 14:26
Aš tai nelabai suprantu anti-Porošenkistų. Tai prezidentas, kuris sustabdė ruskių maro plitimą gilyn į Ukrainos teritoriją, ir net sumažino pradinę separatiūgų teritoriją.
immortallt 2022-02-26 14:29
Tai vat kad dingo visi
Senas kareivis 2022-02-26 15:10
Kadangi esu susipažinęs su Ukrainos realijomis, todėl žinau, kad: ukrainiečiai Porošenkos nemyli už tai, kad įvyko Debalcevės, Ilovaisko katilai (nors juk ne Porošenka rengė atakos ar atsitraukimo planus); kad pas prezidentą Petro Porošenką rado per Panamos skandalą 4 milijonus dolerių (jis, šiaip, milijardierius, tai tiek keturi milijonai jam yra kaip man 4 eurai). Na, ir dėl Lipecko konditerijos fabriko, kurį, beje, ruskiai tiesiog atėmė. ES kritikavo Porošenką dėl nevykdomų reformų. Dėl tų reformų - atskiras klausimas. Kai vienu metu Ukraina buvo spaudžiama ir ruskių, o iš kitos pusės ES - nu tai nors persipjauk per pusę. Biudžetas buvo tuščias, kariuomenė - tik su automatais. O jam teko spręst šitiek problemų. Porošenka dar netapo prezidentu, kai ruskiai atėmė Krymą ir Donbasą. Porošenka sprendė visus klausimus. Kai Zelenskis atėjo į valdžią, jis gavo daugiau mažiau subalansuotą Ukrainą. Bet dabar ant jo užgriuvo karas. Zelenskis tikrai dėl to nekaltas. Nei jis nacis, nei fašistas, nei vagis. Kaip moka, taip tvarkosi. Jis labai panašus į mūsų Valinską. Abu puikūs prodiuseriai, alia valstybės vairą patikėt reikia kitokiems, politikos ragavusiems, žmonėms. Galėjo Zelenskis tik daugiau skirti lėšų Ukrainos kariuomenei, bei mažiau bučiuotis su Kolomoiskiu. Meldžiuos už Ukrainą.
bmk1245 2022-02-26 15:16
Senas kareivis 2022-02-26 22:00
https://www.youtube.com/watch?v=jj1MTTArzPI Žodžių autorius - ukrainietė. Muzika ir atlikėjai - lietuviai. Никогда мы не будем братьями
bahuriux 2022-02-26 22:49
provatinių komentarų, lyginant su tuo kas čia dėdavosi. O dabar tai išvis būtu nefasonas stumti vatos propagandą, kai rusai jau tikrai puola, o ne šiaip "rusai puola". Beja AAA000 teisingai parašė dėl BS tvarkos kas leičia ginklų įsigijimą.