[Karšta tema] Ukraina skelbia apie dar vieną herojų, kuris tiesiog šienauja rusų karius (Foto)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2022-02-26 21:52
- Sakyčiau, šis puolimas yra cirkas skirtas išprovokuoti Ukrainos karių puolimą, kad ištraukti karius iš gynybinių pozicijų, o tuomet atviroje vietovėje jie bus nušluoti su GRAD ir pan. - Beje, tai ir žvalgybinis puolimas, siekiant pažiūrėti kokie gynybiniai pajėgumai. - Betkokiu atveju RUsija pasiuntė niekam nereikalingą mėsą su praplautomis smegenimias apie postus NKVD ir kt. Tikrasis puolimas dar neprasidėjo. Galimas ir toks variantas jog Rusija puolimui naudoja mėsą, o spec. pajėgas gynybai. Įdomu kokią teritoriją ji jau užėmė?
Fikcija 2022-02-27 01:03
Kai prades gryzti cinkuoti karstai su ivanu lavonais, niekam rusijoje nebebus juokinga.
Giedriax 2022-02-27 07:16
Šitas herojus greičiausiai neegzistuoja ir yra tik kažkieno fantazijos vaisius. Kažkas į soc. tinklus įkėlė tam reikalui tinkamą nuotrauką, sugalvojo gražią istoriją, pavadino "pjovėju" ir štai - pusės pasaulio naujienų portalai rašo apie didvyrį kurio nėra. Kodėl taip manau? Straipsnyje minima kad jis - kareivis, tačiau nuotraukoje aiškiai matomas užrašas "policija". Taip pat nenurodomi jokie šaltiniai apie šį žmogų, tik minima jog jie nepatvirtinti. Tai kokias nesąmones čia daro žurnalistai? Ima bbz kokius šaltinius ir pateikia kaip realybę?
Dziao 2022-02-27 13:27
To Fikcija, rusai turi mobilu krematoriuma, ir nezada nieko vezti atgal i rusija. Ir apskritai eiliniama rusams tiek isplautos smegenis, kad net sunku patiket