[Žinios trumpai] „Anonymous“ nulaužė Rusijos televiziją ir transliuoja karo vaizdus iš Ukrainos (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Marius.brn 2022-02-27 12:19
Super. Idomu koks auditorijos pasiekiamumas buvo
Abe7 2022-02-27 14:08
Kaip uodo zyzimas tas hakinimas, bet smagu nonetheless. Yra sukurtas puslapis, kur kiekvienas gali savo kompiuterio resusrsus skirti DDoS atakoms populiariausiems propagandos puslapiams trikdyti (užtenka laikyti tabą atidaryta naršyklėje). Tie patys Anonymous nulaužė ir dujų skirstymo operatorių kažkuriam ten kaime, ištrindami profilius ir valdymo nustatymus. Ruseliai pajus savu kailiu karą.
Azys 2022-02-27 17:24
prisiminiau frazę - "In the future, everyone will be world-famous for 15 minutes." Hakeriai irgi gali būti didvyriais. Aišku, kad tai nepakeis rusų ar tuo labiau jų valdžios nuomonės, bet tikiuosi, kad tai bus vienas iš tų lašų, kuris pratašė akmenį.
HardAxe 2022-02-27 23:56
kai kurie kareivukai, atrodo, dar galvoja esantys mokymuose. Tai tokia transliacija gal atvers vieną kitą akį, žinos vaikai kur važiuoja.
vanduo4 2022-02-28 00:10
- Šitas televizijos nulaužimas yra labai svarbus kovoje su Rusija, nes vietinė televizija aiškina kaip Ukrainos fašistai užpuolė rusus Donecke ir Luhanske bei atakavo Rusijos teritoriją Rostovo srityje. - Beje jie rodo, kaip ukrainiečiai šaudo į gyvenamuosius rajonus, o rusų pajėgos Ukrainoje siekia išlaisvinti civilius. - Tad karo vaizdų rodymas rusams, tai būdas parodyti tikrąją karo pusę. Rusijos karių maištas Belgorod.
Hmz 2022-02-28 01:52
Šiuo metu Rusijos gyventojai patiria informacinę blokadą - kariniai nuostoliai buvo įslaptinti dar prieš keletą metų, valdžios institucijos reikalauja, kad žiniasklaida skelbtų tik oficialią informaciją. Draudžia netgi karą vadinti karu - reikia rašyti "specialioji operacija". https://www.aljazeera.com/news/2022/2/2 ... kraine-war Ir suprantamas dalykas kodėl taip vyksta - bepigu rusams myžčioti iš džiaugsmo, kai karas atrodo smagus ir pergalingas. Jei jie pamatys, kaip jų vaikučiai voliojasi išdraskytomis žarnomis ar skeveldros nukirsta puse galvos, tiems infantilams pradės daeiti, kad čia kaip tai nelabai gerai gaunasi ir gal laikas jau tą karą baigti.