[Žinios trumpai] Apskaičiuoti 3 parų Rusijos nuostoliai Ukrainoje. Jei duomenys nors kiek tikslūs, Rusijos nuostoliai baisūs

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Kirtiklis 2022-03-01 18:17
Matai, yra keli faktai - 1. Šiek tiek apsišove, galvodami kad lengvai paims Ukrainiečius, o tam mane kad pakaks šauktiniu, prastesnės irangos. 2. Rusija niekada nebuvo super aprupinta , kad visi su t90 ir pnš važiuotu. 3. Del 1 punkto, viskas jau sutempta, tai negi lauksi kazko pamačius kad nesiseka ir kitas dalykas logistika. 4. Negali visko atiduoti ir žiureti ar sunaikins ukraina ar ne, nes gi jei NATO puls, gi nestatysi pries leopardus 2 savo t72,t80 ir kitus. 5. T-90 tik apie 350 turi, jei juos sunaikins? Kas tada? Per diena nepastatysi, o 350 tanku neuzteks.
HardAxe 2022-03-01 18:30
labai abejoju, kad NATO kariautų tankai prieš tankus. Turbūt tikėjo lengva ir greita pergale, tai negriovė strateginių objektų. Tausojo savo būsimą turtą. Gaila, kad savo laiku neužminavo rusijos pasienių ir krymo koridoriaus. Buvo akivaizdų, kad minų reikės. Bent palei krymą. update: galbūt mums laikas minuoti suvalkų koridorių?
kestutisz 2022-03-01 21:04
Tai, kad karas moiblus dabar, kurią ten vietą minuosi. Pažiūrėjus kaip jie ten tiesiog kolonomis važiuoja tiesiog keliais tai vinintelis variantas rūpintis šoniniaisi privažiavimais ir kad jų nebūtų jokiuose žemėlapiuose, nuo pagrindinio kelio nesimatytų - kad būtų galima iš šono palaukti, pačirškinti ir dingti jei visų nepavyko sunaikinti.
immortallt 2022-03-02 13:44
Myslius, dėl lustų, šį mėnesį atvažiuoja delegacija kalbėtis dėl rimčiau. Lustams gaminti infrastruktūros daug nereikia, gabeni juos lėktuvais, jei nori, nes kainos ir svorio/tūrio santykis kosminis. Žaliavos Lietuvoje turėtume. Infrastruktūros tai softinės trūksta - švietimo sistemos. Žmonių reikėtų daug. Tada reikia susikurti vardą, kad būtum patikimas ir atsirastų, kas iš tavęs ims. Tada technologijų gaminti reikia. Kas dėl Rusijos, nu jūs baikite tas nesąmones, kad nėra elitinių būrių. Yra. Tik jie ne tokie durni ir į priešakines linijas neina, tai taip ir nesimato. O šauktinius ant mėsos išmeta, tikrinti ar nėra gynybos spragų, išsiaiškinti priešo vietas. Plius, tikėjosi, kad juos išskėstomis rankomis sutiks. Tikrai nesitikėjo vakarų vienybės ir tokių sankcijų, buvo tikri, kad dėl dujų Vokietija ir Italija iš viso blokuos viską. Puolimas buvo ruošiamas nuo anos vasaros - tam rezervus tuštino. Nepasisekė tik rusams, kad žiema šilta buvo. Rusai dar mažai naudojo artileriją ir bombonešių lygtais visai nebuvo, taip kad be atominio ginklo, pas rusus koziris yra viską sulyginti su žeme, ir tada išvažiavus pasakyti, kad spec. operacijos tikslai pasiekti. Karo nebuvo, nes pasipriešinimo nebuvo. Žuvo 5 kariai, užspringę vandeniu (kurio beje netiekia). Kas dėl modernių ginklų, neturi Rusija jų tiek daug.
Myslius 2022-03-02 22:06
Kitas svarbus geopolitinis dalykas: https://tradingeconomics.com/lithuania/inflation-cpi Koks augimo greitis, reikia sprest. O dar ir su Rusija susipykom. Kaip vieningai uzspaudem Rusija, taip reikia VISIEMS vieningai uzspaust Saudo Arabus kurie OPEC'o galva. Biden'as nuvare tai ji pasiunte tolyn. Jis neveiksnus biski. Naikint ta visa karteli arba tegul isgauna daugiau. Gana akivaizdu kad nesugeba normaliai kainu sureguliuot
AAA000 2022-03-02 23:32
man atrodo tu visiskas emocinis kvailys jau pasidarei nuo sito karo. ukrainiecius vezasi konservai, bet jie vistiek neliks cia. ukrainieciai labiau su lenkais ir cekais - nes istoriskai susije. plius jie neprate prie musu klimato. mum reikia atidarinet koridorius baltarusiams ir kuo daugiau ju pritraukt. visa ta ju opozicija susivezt butu gerai ir isaugint. plius baltarusiams patinka Lietuva ir jie istoriskai nemegsta lenku. ismus ir lenku penktas kolonas ir rusu penktas kolonas. tas batka nuvirs greit savaime. nes jau susimove kai pardave rusijai sali. jei ukrainieciai gerai atsilaikys - viskas batkai ragas - sunesios vietiniai kaip visiska suda. manau net pakabins ant sakos - jei pagaus konservu sita nesamone su vielom uz puse milijardo - cia yra plovimas ir atviras vogimas IS MUSU LIETUVOS!!! kai turetu is esmes dekot batkai, kad patreniravo logistika ir kaip tvarkytis su zmoniu srautais. dar pries problema su karu... dabar vietoj naudos - kazkokius debilinius lozungus rasineji - ivest demokratija... nu tai vaziuok ir ivedinek demokratija Baltarusijoje - snekoriau tu isvis jau matau nebesigaudai kas Lietuvoje vyksta... konservai visiskas fail - parazitai jau tokie, kuriu kieviena diena valdzioje daro ilgalaike testine zala Lietuvai... jie tesirupina tik kaip savo tvartelius ir itaka islaikyt kuo ilgiau prie lovio. niekuo nesiskiria nuo putino mentalitete.
conjurer 2022-03-03 15:31
AAA000 kai bent valandą nepavaro ant konservų: