Juokiasi iš Rusijos kariuomenės: pranešama, kad Ukrainos romai pavogė okupantų tanką

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

MZ 2022-02-27 17:53
Cigonui ar arklys ar tankas ner skirtumo tai tik gyvenimo stilius
Hmz 2022-02-27 19:19
Išvada - reikia skubiai kurti diversinius romų dalinius. Vogs tankus, mainys degtinę ir širkę į ginklus ir kurą Čia tik dalis bajerio. Gerasis blogeris Arkadijus Babčenka, savo laiku perėjęs Čečėnijos karą, pasakojo, kad nemažai kareivukų vartojo hašišą bei kitaa substancijas, gautas iš čečėnų. Aišku, ne už dyka.
iPienius 2022-02-27 20:59
kad net nereikia stengtis, rusai patys palieka tankus ir bega
Benediktas 2022-02-27 21:59
Galima dabar juoktis iš kai kurių rusų kariuomenės elementų, bet carui ištikrųjų yra blogai, kaip žmogui. Laimingas žmogus nedaeitų iki tokių nesamonių. Manau, jis būtų laimingesnis atsisėdęs į kalėjimą, bet gavęs psichologinę ilgalaikę pagalbą. Duok Dievę jam kažkaip nusiraminti ir pažvelgti į viską iš kito kampo. Pagalvojau, kad negerai, kažkaip tyčiotis iš visos situacijos į kurią Putinas papuola. Dauguma pasaulio žmonių jį keikia pagrįstai, už tai kas daroma, bet žmogus tiesiog savo veiksmais įsivarė save į kampą. Jam reiktų užduoti klausimus, ne kaip daryti su NATO, bet kaip jis jaučiasi, kaip žmogus. Jam būtų manau netikėtas klausimas. Ir tai svarbesnis klausimas, nei visa kita. Kuo Putiną labiau smerkiam, tuo jis darosi piktesnis.
AAA000 2022-02-27 22:44
tai nuvaziuok, paguosk oraliskai. galesi palygint patirti su guodziamais konservais ir aprasyt savo jausmus objektyviau man jis tik parazitas, kaip ir konservai. parazituoja kiek gali ir tiek...procentaliai manau net maziau uz konservus siurbe visuomenes kraujo. bet daba panasu prakando arterija ir gali paspringt...
Hmz 2022-02-28 01:39
Matau, tu įsivaizduoji Putiną kaip paprastą žmogų - maždaug tokį pat kaip ir mes. Asmeniškai man jis panašesnis į psichopatą, kuris šiko ant visų, šiks ir ant tavo gerų norų, juose matydamas arba klastą, arba galimybę manipuliuoti naiviu geruliu.