[Žinios trumpai] Ukrainos snaiperis pakomentavo, kaip šienauja Rusijos karius: už vieną mūsiškį paguldom 30 „orkų“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

T 2022-02-27 19:18
Panašiai kaip per Rusijos Čėčėnijos karą, buvo skelbiama, kad čėčėnai laimi ir laimi, o galiausiai jų nuostoliai buvo dydžiausi, o dabar Čėčėnija labai draugiška Rusijai.
AAA000 2022-02-27 21:52
cia ne tas atvejis. dabar dar puolimo stadija. ir pilnai tiketina, kad sienauja ukrainieciu saiperiai daug rusu. bet kiek stebejau info - ties Kijevu puolimo stadija baigiasi ir daba rusai apsikasineja. nusistoves tiesiog kaip ir Donbase kazkoks artilerinis diapazonas ir tupes visi grioviuose. susitvarkys logistikas. kuras gi elementariai baigesi puolimo grupems, nevalge ir nemiegoje gal jau 2-3 paras invaderiai... o snaiperiai vietiniai - tikrai geriau sitam klausime. ir snaiperiams nebelabai bus kas veikt, kai stabilizuosis viskas... o i miesta nieks ir nebelis. pozicinis karas bus. o va kas dedasi Ukrainos pietuose - tyli visi kaip siknas uzrauke... matyt va ten tikrasis sudas... kiek zinau reali Ukrainos kariuomene gana nedidele - apie 100-120k ir visa koncentruota labiau siaureje. kazkur tarp Donbaso ir Kijevo. ir greiciausia "ses" i dideli apsupimo zieda su papildymais tik is vakaru... as isvis nesuprantu euforijos - kad "neuzime miestu". nieks ten ju uziminet panasu ir nesiruose. paziurekit kai vokieciai Leningrada puole - nu tai apsupe ir sedejo vos ne du ar tris metus... taigi pasert reikia tokius kiekius zmoniu, vandens duot, pailset. Klicko uzsiknis... ten gi apie 2 milijonus maziausia sedi, net nuo Charkovo rusai atitrauke dali pajegu ir pasiunte i Kijeva. esme - kad kuo daugiau nepabegtu... klausimas tik tame, ar padare pilna Kijevo apsupimo zieda, ar dar ne. rytine puse tai manau pilnai, dar is pietu prilis. bet va is vakaru dar manau nepaime Kijevo. ir tiketina ten dar smarkiai puls. kitaip pz - pralose rusai visa kara jau dabar. jus isivaizduokit, kad trecdali Ukrainos po biski ziaumos ir lakstys 20 milijonu kur ten gyveno... jau beveik puse milijono pabego per siena, ir ES jau sika kaip reiks sutvarkyt. ir dar manau kokie 4 milijonai realiai kelyje uzstrige... valgyt uzsinores per 2-3 paras, o gert jau kita diena... cia logistinis kosmaras... ir tie snaiperiai tuoj netures kas veikt... viska lems artilerija, kur laukia dar uz sienu... ir kas kaip isitvirtins... o balistiniu-artileriniu pajegumu tik estai kelias puskas siucia kiek skaiciau... vnz - pz pz. iklimpo VISI totaliam sude... priestankine ginkluote tuoj bus neaktuali visiskai... o ja masiskai dar tik siuncia... as manu rusas isitvirtino jau kokiu ne maziau 60-70% ko sieke...
zaliaakis 2022-02-28 06:36
Yra tiesos. Kiek teikia informaciniai šaltiniai. Rusai siuntė eilinius šauktinius kaip "mėsa". Jie net negalvojo greitai visko užimti. Tam reikalui profesionalai siunčiami. Palauks kol pabėgėliai visai Europą suvalgys. Rusai neuždarė kelio į Europą. Europai tai daug kainuos. O Rusai po truputį plečia valdas. Negeri čia dalykai darosi... ? Plius Kinija gerai pradėjo sutarti su šiaurės Korėja. Šiaurės Korėja atnaujino raketų bandymus. Rusai sutaria su kinais. Kinai nieko prieš rusų invazija i Ukraina. Kinai greitai ims taivana. Rusai ir bus nieko prieš. O Kinija-šiaurės Korėja-Rusija jau labai galinga. Ir priešą bendrą turi... Aišku Kinija žiūrės savo interesų...
Paramotoras 2022-02-28 08:52
Na kinijai reikalingi mokus pirkejai o ne didelis kiekis ubagu taip kad juos rusija domina tiek kiek gali naftos ir duju gauti. parduoti jiem nelabai ka yra. Siaures koreja dziaugiasi kad dabar ne jie didziausi durniai pasaulyje. Ukainieciau jau seniai buvo viena is pagrindiniu lenkijos darbo jegu. Kolkas niekas ju nesibaido ir mielai priima. Priimsiu ir as. Deja mano draugai istrige tenais ir negali isvykti bet priimsiu ir kitus.
zaliaakis 2022-02-28 09:48
Ukrainiečių ir nereikia baidytis. Čia jau tikri karo pabėgėliai. Ir netinginiai.
SaMaras 2022-02-28 10:35
Kiniją dar ir kaip domina tokie ubagai, ruskiame, jei bus tikrai visiška šikna pradės pardavinėti savo įmones, uostus, geležinkelius ar dar bala žino ką, kad tik valiutos gauti.. čia kinai ir indai manau mielai jiems padės.