[Žinios trumpai] Ukrainos vidaus reikalų ministerija: yra įrodymų, kad Putinas slepiasi bunkeryje Urale - jis dabar bijo net savų  ()

Ukrainos vidaus reikalų ministerija teigia turinti informacijos, kad V. Putinas slepiasi bunkeryje Urale. Tai patvirtina ir Rusijos analitikai bei žurnalistai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Yra informacijos, kad Kremliaus vadovas Vladimiras Putinas neseniai buvo bunkeryje Urale. Apie tai televizijos kanalo „Rada“ eteryje pasakojo Ukrainos vidaus reikalų ministro patarėjas Vadimas Denisenka.

„Jau 5 dieną iš eilės Putinas yra savo bunkeryje Urale... Tai, kad jis bunkeryje yra 100%. Tam tikrais duomenimis, dabar jis yra Urale. Ir tai patvirtina daugelis mūsų kolegų iš Rusijos – analitikų, žurnalistų ir kt., ir tai liudija tam tikra informacija iš atitinkamų departamentų“, – sakė Denisenko.

Anot jo, šiuo atveju V. Putinas slapstosi, nes bijo savo aplinkos ir elito reakcijos.

 

„Pastaruosius 2 metus jis buvo bunkeryje, nes bijojo užsikrėsti mirtinu koronaviruso virusu. Dabar jį apėmė nauja paranoja. Dabar, suprasdamas, kad avantiūra su Ukrainos karu nepavyksta, jis tampa paranojišku“, – komentavo Denisenka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(84)
(8)
(76)

Komentarai ()

Susijusios žymos: