[Karšta tema] Kiek skirtingų motyvų pulti Ukrainą jau išvardino Rusijos politikai? Už kaltinimų genocidu ir bandymų atstatyti istorinę teisybę slypi kur kas daugiau (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Fatalix 2022-03-02 18:22
Skystokai nagrinėjamos tikrosios karo priežastys. Nesiimu spręsti kiek čia tiesa, bet tikrai įdomus video ta tema. https://www.youtube.com/watch?v=If61baWF4GE
Sebastianas 2022-03-02 21:23
Mano nuomonė yra tokia, kad vienas dalykas galbūt Putinas nebenorėjo mokėti Ukrainai nuomos dėl priėjimo prie karinio laivyno; sutartis berods jau už kelerių metų turėjo baigtis. Galvojo, kad gal pigiau bus tiesiog aneksuot visą teritoriją, nes gi, ukrainiečiai beveik savi. Antras dalykas, kai ukrainiečiams nusibodo per didelė korupcija valdžioje ir norėjo bent kažką geriau pakeist bei orientuotis į ES ar kur kitur, tik ne į Rusiją, Putinas išsigando, kad vieną dieną GAZPROMO dujas tiesiog pakeis pigesnės dujos iš Ukrainos Europai. Dėl to buvo nuspręsta surežisuot "rinkimus" Kryme. Aišku, tiesa čia kažkur per vidurį (neatmetu ir JAV interesų, nes kuo daugiau šalių gręšis nuo Rusijos, tuo mažesnė jos įtaka bus). Vienaip ar kitaip, šis karas yra fucked up.
vanduo4 2022-05-28 20:40
Žaviuosi tavo globaliu mąstymu. Turėtum pridurti jog už elektrą irgi nenorėjo mokėti, nes paėmė vieną iš elektrinių.