Neįtikėtina - Rusijos FSB padėjo likviduoti elitinius Kadyrovo karius, kurie turėjo nužudyti Zelenskį

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Staska 2022-03-02 14:02
Kazkaip abejoju, kad tai ne dezinformacija, kokia logika butu? Zudyti Rusijai savo paciu kovotojus, pasiustus spec. operacijai i Ukraina.
kestutisz 2022-03-02 14:31
50/50 - yra ir dezinformacijos požymių (na, kad dabar kremlinai išsipjautų patys ieškodami kas gi čia), ir nenorinčių jog per greitai baigtųsi (bent dar nenuvertus paties putino).
DarkNRG 2022-03-02 18:23
Kur gi ne, net mes čia skaitydami Delfio fantazavimus jau žinome, kad antra grupė yra sekama. Kad tik jie nieko nesužinotų..
immortallt 2022-03-02 22:07
Ar manai, kad Rusijoje visi pritaria šitam karui? Niekas nenori nuversti Putino rėžimo? Tiesa, pritariu, kad gali būti tiesiog Ukrainiečių melas, kad sukirštinti ir pasėti nepasitikėjimą.
Hmz 2022-03-03 12:07
Kaip šiek tiek dirbęs biudžetinėje įstqigoje galiu pasakyti, kad kiekvieno valdininko tikslas yra ne atlikti savo darbą, o pasirūpinti savo subine, padaryti karjerą ir pan. Jei tavo virśininkas organizuoja operaciją, o tu nori užimti jo vietą, gali pasistengti, kad operacija žlugtų - galbūt viršininkas išlėks iš darbo, o tu pakilsi pareigose. Plius rašo, kad vyksta amžina trintis tarp FSB (saugumo) ir GRU (karinė žvalgyba, tuo pačiu specnazas ir t.t.). Kare dėl sferų pasidalijimo ne griekas ir nutekinti informaciją. Bet kalbamu atveju aš matau bent vieną nesąmonę - kad antroji grupė sekama; greičiausiai tai reiškia, kad jos pagauti nepavyko. Žinoma, jei tai nėra visiškas feikas.