[Žinios trumpai] „Jie nelaukia, kol bus nukepti“: įsibrovėliai Ukrainoje apleido visą karinės technikos koloną ir pabėgo (Foto)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Balkis 2022-03-03 15:02
senienos čia, o tai kur Armatos? nemačiau nei vienos
HardAxe 2022-03-03 16:27
armatos neatvažiavo nei viena. O kas čia tokie? Salvinė sistema? Turėtų būt geras įrankis, kad ir vienkartinis prieš tas kijevo vilkstines?
Benediktas 2022-03-03 16:48
Teisingai daro. Kariaut už Putino norus - visiška beprasmybė. Matyt jau daėjo informacija, kad niekas čia jų nelaukia ir nėra jokių banderovcų, kur rusus kankina. Bet sekantys Putino žingsniai matyt bus mobilizacija, interneto išjungimas ir šaudymas iš nugaros, jei kas grizinės. Welcome to ruskij mir. Dar gali būti, kad pradės išvis lyginti su žeme viską ir norės specialiai, kad įsikištų NATO, kad atsitrauktų nuo NATO, o ne nuo Ukrainos, kad nebūtų gėda. Ir suvers viską NATO. Arba susprogdins atomine, ir tada atsitrauks. Jiems reikia kažkokio „pateisinamo“ atsitraukimo, jei mobilizacija nebus sekminga. Ir čia tie, kur ukrainiečius broliais vadina.
HardAxe 2022-03-03 18:06
Ukraina galėtų užminuoti vieną iš elektrinių ir pasakyti, jeigu mirs ukraina, galėsit mendelejevo lentelę tyrintėti visoj Europoj. Gal atsiras didesnis palaikymas iš Vokietijos. Tas pats mutual destruction scenarijus, tik ne bombom o černobyliu.
Benediktas 2022-03-03 18:13
HardAxe, dažnai siūlai ukrainiečiams elgtis, kaip rusai elgiasi - kaip teroristai. Tada jie tikrai neatrodys, kaip europiečiai, kurie verti ES, NATO, pagalbos ir t.t.
donatasv 2022-03-03 18:18
Kas pas jus per mintys, paverst iš Ukrainos teroristinę valstybę. Žmonės ten gyvent nori, kas per noras duot rusui didesnę priežastį pult. Varykit į Rusiją, Maskvą ir ten bombinkit... nu čia grynai atneš Ukrainai tik dar didesnę bėdą. Ukraina ginasi, nepuola kažkur Rusijos teritorijoje, ne dėl to kad nenori, bet dėl to kad neaštrinti konflikto. Savo žemėse jie ginasi ne tam, kad iš jos paverst antru cernobiliu.
conjurer 2022-03-03 18:19
"Purvinos bombos" detonavimas jokiu būdu neturėtų būti gera taktika. Ir toks grasinimas tik padės rusų vietinei propagandai.
Kirtiklis 2022-03-03 20:20
Turi apie 20 jų. Žinai kokia geda butu jei jas sunaikintų? O ka jus galvojate kad Rusijos armija bus su moderniausia ginkluote? Korupcija, išvogta ir pragerta viskas.
kukulis4 2022-03-03 21:48
Nenoriu buti optimistas, bet manau, kad is Ukrainos puses mes dar pamatysim fokusu lemiamais momentais. NATO tikrai nepraleis progos gabiu ukrainieciu rankomis, Ukrainos teritorijoje atskalbt ruso. Zvalgybine informacija jie gauna garantuotai, ginklus - taipogi. Tai, apie ka mes skaitome medijose - manau, yra tik zibutes, skirtos pamaitint visuomenei, kad visuomene butu susifokusavusi i Ukrainos palaikyma, o ne i savo saliu vadovybes tarkavima uz 'supporto nebuvima'. Reali pagalba ginkluote, manau yra n kartu didesne. Nenustebsiu, kad ir tie zadeti naikintuvai yra paruosti, ir laukia reikiamo momento. Klausimas - kas is tiesu juos pilotuos - ar patys ukrainieciai, ar 'zali zmogeliukai' su ukrainos karine uniforma, del viso pikto. Atmetant emocijas (nes ir vienas zuves zmogus yra tragedija) - 2000 zuvusiu civiliu yra mazai, be to, skaicius galimai yra kazkiek ispustas paciu Ukrainieciu del savaime suprantamu priezasciu.
immortallt 2022-03-04 07:39
Na Rusija dar nepradėjo aktyvaus lyginimo su žeme... Bombonešių iš viso nepastebėjau, kad naudotų. Klausimas ar Ukraina realiai gali gintis nuo bombonešių? Artileriją, kad naikinti gali, tai matėme. Kas su Rusija baisu, kad realiai greitas sprendimas gali kilti tik iš šalies vidaus. Su vienu rusu, kuris buvo atvažiavęs Vilniuje dirbti, ir grįžo atgal į Maskvą bei dalyvaudavo anti-putino mitinguose jau 10 metų, tai sako, kad žmonės bijo ir realiai didesnėmis masėmis į gatves neišeis. Net jei išeitų, ir jau nebetilptų į kalėjimus ir areštines, duodu 99% kad bus pradėta šaudyti į žmones. Realiai tik iš jo artimos aplinkos nebent kas nors jį išduos. Kai jis taip niekina net sau ištikimus, anksčiau ar vėliau ateis tas momentas.
kukulis4 2022-03-04 08:47
Tiesa. As nemanau, kad net su NATO pagalba ginklais, UA yra pajegi nugaleti rusija. Tiesiog manau, kad musu, kaip EU, kaip NATO veikla turi islikti sisteminga - sankcijos + UA remimas ginklais ir pries ir po UA uzkariavimo, laukiant, kol RU subyres is vidaus. Zvelgiant pragmatiskai, mums svarbiausia, kad RU patirtu kuo daugiau nuostoliu UA uzkariavimo procese.
Azys 2022-03-04 10:11
putleris įsivarė save į kampą, dabar nori nenori jam reikia tęsti karą, atsitraukt gal ir norėtų, bet jeigu taip padaro, tai gėda pralaimėjimas ir jam galas. O gali būt taip, kad dabartiniai neprotingi veiksmai, tai siekis išprovokuoti įsikišti NATO, juk tada atsitraukimas nebebus toks gėdingas, o jis visa gerklę galės rėkt, kad jį NATO užpuolė, kad jis visą laiką buvo teisus ir bla bla bla, žodžiu nekristi į purvą peieš savus ir toliau laikyti valdžią savo rankose.
sub 2022-03-04 12:50
Didžiausias šio karo įkaitas yra pats Putinas. Jis negali nei atsitraukt nei tęst. Atsitrauks mirs nuo savų, jei puls gaus nuo visų.
SPeed_FANat1c 2022-03-06 10:06
kodel mirs. Juk gali saviem taip pat pasakyt kad nenori i branduolini kara su nato isivelt, todel protinga yra atsitraukti.
mindaugas.vaitiekūnas 2022-03-06 10:49
Vakar per žinias rodė kaip interviu ima Visagine - ten, kur daug žmonių žiūrėdavo tuos rusiškus kanalus, kuriuos dabar jau uždraudė. Tai va puikiai matėsi kaip rusiška propaganda veikia. Ir nepamirškim, kad čia Lietuva - mes turim prieigą ir prie alternatyvių informacijos šaltinių, t.y. galim matysi ir "Europinę informacijos pusę". O Rusijoj, kur dabar uždraudė "mūsų kanalus", tai žmonėm ir toliau plaus smegenis ta "Rusija nekalta" tema. Twitteryje mačiau kokias strategijas naudoja kitų šalių piliečiai. Žmonės ieško RU/BY populiarių viešbučių, restoranų ir į jų el. pašto adresus siunčia informaciją apie šį karą - apie Rusijos nusikaltimus.
sub 2022-03-07 08:13
Tai, kad gana aiškiai pasakė, kad jei bus reikalas - naudos branduolinį ginklą. Jie supranta, kad galimai kils branduolinis karas. Putino atsakymas: mes keliausim į rojų, o visi kiti tiesiog mirs.