Savame krašte pranašu nebūsi? Pagaliau Elonas Muskas iš Bideno išgirdo taip ilgai lauktus žodžius  ()

Patyčios iš kompanijos „Tesla“ savininko Elono Musko ir specialią peticiją pasirašiusių jo gerbėjų pastangos davė vaisių – JAV prezidentas Joe Bidenas pagaliau pasakė tai, ko troško verslininkas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Turtingiausiu pasaulio žmogumi tituluojamas E.Muskas jau senokai griežia dantį ant J.Bideno. Pernai rugpjūtį jis viešai stebėjosi, kodėl nebuvo pakviestas į Baltuosius rūmus kartu su kitų automobilių pramonės milžinų „General Motors“ (GM), „Ford“ ir „Stellantis“ (šiam priklauso „Chrysler“) vadovais.

Tuomet buvo spėliojama, kad prezidento administracija taip pasielgė dėl to, kad elektromobilių gamybos kompanijoje „Tesla“ nėra darbuotojų profesinės sąjungos.

Prieš mėnesį J.Bidenas susitiko su GM generaline direktore Mary Barra. Išplatintame įraše prezidentas gyrė GM ir „Ford“ kompanijas ir teigė, kad jos Amerikoje gamina kur kas daugiau elektromobilių, nei kada nors yra buvę.

Tai darsyk įžeidė „Tesla“ savininką, nes GM ar „Ford“ elektromobilių pagamina ir parduoda kur kas mažiau nei E.Musko kompanija.

„Prasideda raide T, baigiasi raide A, o viduryje yra raidės ESL“, – tviteryje J.Bidenui pasufleravo milijardierius. Jo gerbėjai surinko net 58,5 tūkst. parašų, reikalaujančių oficialiai pripažinti „Tesla“ elektromobilių srities lydere.

 

E.Muskas gali būti patenkintas, nes J.Bidenas ištarė šios kompanijos pavadinimą. Įkrovimo stotelių gamyklos Tenesio valstijoje atidarymo renginyje jis užsiminė apie legendines įmones GM ir „Ford“, kurios ėmėsi elektromobilių gamybos, ir apie „Tesla“, kaip didžiausią jų gamintoją šalyje.

E.Muskas iškart reagavo į J.Bideno kalbą tviteryje nusiųsdamas šypsenėlę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(13)
(0)
(13)

Komentarai ()

Susijusios žymos: