[Žinios trumpai] Ukraina gavo protingą patarimą, ką daryti su belaisviais: „juos galima panaudoti labai naudingai“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kestutisz 2022-03-08 10:47
Kaip ir vienas kvailesnių "patarimų", bent jau jei taip tiesiai ir nuskambėjo. Taip, galima gal įkalinti, nžn konvencijų, su galimybe susitrumpinti bausmės laiką, bet šiaip koks ten darbininkas per prievartą kai ir kareivis nekažką. Kaip tik - grūsti tik atgal, be galimybės kada nors legaliai grįžti (gal net ir visas pasaulis galėtų prisidėt, kad identifikuotiem ateityje liks kelionės tik į Š. Korėją ar kiek ten dar draugų liko)
conjurer 2022-03-08 14:27
Labai pritarčiau, tai naudinga ilgalaikėje perspektyvoje, bet jei putkos pėstininkai žinos kad ji bus apgręžiami, jie nenorės pasiduoti. Turbūt geriausia daryti kaip minima straipsnyje, pasiųti juos tvarkyti sugriautų miestų, ir po to išsiųsi atgal į rusiją be galimybės grįžti. Iš vis jokia europo šalis neturi įsileisti jokių rusijos piliečių, nes jie čia sėdi geresniame gyvenime, klauso rusų propagandos, ir palaiko kgb diktatūrą, gyvendami be tiesioginių jos pasekmių. Po to tampa kgb pretekstu okupuoti naujas žemes.
HardAxe 2022-03-08 16:21
turim puikią progą dvigubos pilietybės rusams pasiūlyti atsisakyti rusų pilietybės. "Iš vis jokia europo šalis neturi įsileisti jokių rusijos piliečių, nes jie čia sėdi geresniame gyvenime, klauso rusų propagandos, ir palaiko kgb diktatūrą, gyvendami be tiesioginių jos pasekmių. Po to tampa kgb pretekstu okupuoti naujas žemes." Su piliečiais gal ir viskas gerai, bet oficialių TV programų transliacija niekada neturėtų būti atnaujinta. Na, kol režimas kris.
Benediktas 2022-03-08 16:45
Eik, HardAxe, ir siūlyk rusams atsisakyti pilietybės, kol Lietuvos saugumas sugaus tave už neapykantos kurstymą šiuo metu. Prie ko čia pilietybė išvis? Pilietybė su Putinu nieko bendro neturi. Iš kur tokie pasiūlymai gimsta. Paskutiniu metu šėlsti.
conjurer 2022-03-08 16:59
Televizija gal užblokuota, bet kgb aktoriai, gali toliau veikti socialiniuose tinkluose, ir subtiliom žinutėm toliau formuoti rusakalbių nuomonę. Putka uždarinėja internetą, tam kad vakarietiška informacija neateitų, ir vietinę informaciją galima būtų kontroliuoti. Bet tai nereiškia, kad jie nebandys savo propagandos eksportuoti visais įmanomais būdais. O rėžimas gali ir nekristi, tiesiog pasikeis veidas. Tokią didžiulę kleptokratiją sunku panaikinti, ypač kai ji egzistuoja nuo komunizmo pradžios.
HardAxe 2022-03-09 10:16
tu teisus. iš vienos pusės atrodo kaip sprendimas (nes putinas vis gina savo piliečius), bet pagalvojus objektyviai neskamba gerai.