[Žinios trumpai] Ukraina rado būdą gauti karinių orlaivių - pirks vogtus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

skimas969 2022-03-09 23:07
Paprastesnis budas yra pavogti is lenku
Senas kareivis 2022-03-10 11:58
Labai blogai, kad viešinama tokia informacija. Anušauskas yra pasakęs, kad, Lietuva Ukrainai padeda ir padės. O kuo padės - pasakys po to, kai bus Ukrainai suteikta pagalba, o ne prieš tos pagalbos suteikimą. O šitas informacinis žaidimas ,,NATO šalys kai kurios nuskraidins Migų ar Suškių Ukrainai", o paskui ,,NATO šalys lėktuvų Ukrainai nesiųs" yra labai blogas, šachmatininkų žargonu tariant, ėjimas. Nereikia nieko viešint. Post Scriptum: putkin - khuilo. Rossijskij vojennyj korabl' - idi na*uj.
conjurer 2022-03-10 13:53
To sunku išvengti, nes dabar atsiranda žmonių norinčių žiniasklaidos viešumo, darančių karjieras. Dėl to jie pasiryžę nutekinti slaptą informaciją, pagerindami situaciją sau, ir pablogindami strateginę pusę. Nors kita vertus gal čia ir yra strategija, nukreipti visa media dėmesį, kaip keli seni migai mėtomi kaip karšta bulvė, kol tiekiama aktuali ginkluotė. Sunku pasakyti kaip yra, jei sulauksim dokumentikų apie trečia pasaulinį karą, tai gal paaiškės kaip iš tikro vyksta.
sadyvra 2022-03-10 14:07
Galvoju, kad galimas scenarijus iš NATO pusės būtų irgi dezinformacija, t.y. viešai paskelbiama, kad visgi naikintuvų neperduos, o tuo tarpu su Zelenskiu susitariama, kad perduos slapta. Zelenskis toliau viešai prašo paramos naikintuvais ar oro erdvės uždarymo, o gautus naikintuvus įvardija kaip būtent nusipirktus vogtus. Nežinau tik kokiais naikintuvais rusai skraido Ukrainoje ir kokiais patys ukrainiečiai skraido. Nes jei pas juos ne tokie patys modeliai, tai išlystų yla iš maišo pamačius tuos naikintuvus skraidant Ukrainos pusėje.
Dario 2022-03-10 15:11
siaip tai gera ideja butu moketi premijas rusu kareiviams uz pasidavima kartu su brangia technika, kad ir kaip tai neteisingai skambetu, juk visi supranta kiek pastangu ukrainieciams kainuoja numusti tanka ar lektuva, tai juk brangu ir pavojinga, jei paskleisti zinia kad duodama po milijona uz lektuva, koki 100k uz tanka, plius pasidavus jokiu kankinimu ir tik israsomas popierius su leidimu kirsti EU siena su tais pinigais (ar atgal i mordora, bet abejoju ar ten jiems butu saugu grizti, plius ka su tais eurais ten veikti...) , grynais/eu card, kad ir koks 3% pasiduotu tai juk simtai isgelbetu ukrainieciu gyvybiu.
kukulis4 2022-03-10 15:28
Labai gali buti, kad taip jau yra. Man nuo pat pradziu buvo didelis klausimas, kam cia taip viesai kalbeti apie strateginius sprendimus demonstruojant negebejima susitarti tarp NATO nariu?