[Žinios trumpai] Ukrainiečiai subombardavo „elitinį“ Rusijos oro desantininkų pulką ir surado slaptą GPS navigatorių: paaiškėjo visi okupantų planai (Foto)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2022-03-10 19:06
Puiku, bet kodėl mes apie tai turime žinoti, juk čia karinės paslaptys. Kodėl mes turime žinoti kad Lenkija nori ar nenori, gali ar negali perleisti mig-29 ukrainai, arba perėmė gps devaizą kuriame yra slapta info kur ir kaip puls. Man labai keiti tokie straipsniai su karinių paslapčių, arba su "karinių paslapčių" atskleidimu. Pergalės mūšiuose žinoma džiugina.
donatasv 2022-03-10 19:15
Kas tau laikys info viename įrenginyje, su karo planais. Čia greičiau propaganda Rusijos kariams, vo mes žinome kur jūs eisit, mes žinome ko ir kur mums laukt, bijokite mūsų... tai Ukrainos propaganda, bauginti priešo pajėgas. Jei būtų kažkas rimto rasta, būtų tylėjo ir pasalas ruošia.
lizunas 2022-03-10 19:43
Tame lėktuve tikrai buvo suvestos visos koordinatės, ką turėjo bombarduoti. Bet klausimas ar į priekį kelias operacijos suvedė, ar visgi tą vieną... Plius pasirodo rusų katapultų paskutinių numuštų lėktuvų nei vienas parašiutas neišsiskleidė...
assa 2022-03-10 20:09
čia gal taip bando motyvuot pilotus rimčiau stengtis?
Dannas3 2022-03-10 20:35
Netaikau būtent šiam straipsniui, labiau visiems straipsniams, bet Ukrainos propaganda, skirta pakelti ir palaikyti tautos kovingumą ir moralę, mūsų žiniasklaidoj pateikiama kaip faktai. Žinoma, smagu apie rusų nesėkmes skaityti, bet tos anekdotinės istorijos jau pradeda pykdint. Kaip ir ta kur bobulė su stiklainiu numušė atseit rusų karinį droną, kas greičiausiai buvo paprastas marodierių dronas, pažiūrėt ar tušti butai, kuriuos būtų galima išplėšt.
SaMaras 2022-03-10 23:45
Nenustebčiau.. lektuvus pilotuoti gali tik karininkai.. per ilgą riebų gyvenimą dauguma tų karininkų užsitarnavo aukštus laipsnius.. galimai nepatinka kai kokie majorai ar papulkininkiai (iš tikro nzn kokie laipsniai) į nelaisvę imami ir viešai iš jų tyčiojasi.. paprastai su pilotais kaip ir su snaiperiais paimtais į nelaisvę ne taip gerai elgiasi... Juk jie samoningai spaudžia mygtukus or negali pasakyt kad juos apgavo.. suvarė į bandą ir išvijo į puolimą kaip avinų bandą..