[Žinios trumpai] Cinizmo viršūnė: rusai samdo privačias apsaugos firmas, o kad nereikėtų mokėti, siunčia žmones į mirtį (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2022-03-12 14:13
- Rusija naudoja varginimo techniką. Jie užvers frontą gyva jėga ir technika, kol Ukrainos pajėgos pavargs kovoti. - Komunizmo taktika ir yra ne laimėti staiga, nes to nesugeba, bet suardyti priešininko gynybą palaipsniui. Pvz.: Hitleris užėmė Lenkiją tik po 35 dienų. - P.s. atominio ginklo paleidimas Rusijoje patvirtinamas keliais žingsniais, kad išvengti vieno asmens iniciatyvos. Deja ši savisaugos sistema neveikia, kai tau už nugaros stovi vieno asmens NKVD agentai.
Benediktas 2022-03-12 15:07
Matosi, kad čia auga į tarpkontinentinį 3 pasaulinį su atominėm. Užsimerkt - ne išeitis. Dabar jau pradėjo dusint Rusijos ekonomiką, tai reikia jau eiti iki galo. Arba išdrįs ir nuims Vovą su Šoigu patys, kol dar ne vėlu.
iPienius 2022-03-12 22:29
jeigu prades metyt atomines, tai nesvarbu ar NATO bus issitraukus ar ne. ginklu tiekimas, ekonomines sankcijos is principo jau yra issitraukimas i kara gal tik netiesiogiai. Sirijoj vieni pries kitus kariavo ir niekas nesake, kad naudos atomines