[Žinios trumpai] Rusija verbuoja Sirijos samdinius, tačiau Ukraina iš to juokiasi, vadina visiška impotencija ir sako, kad tai bus visiškas fiasko: kas vyksta?  (2)

Putinas pritarė „savanorių“ siuntimui kovoti su Ukraina Rusijos Federacijos pusėje. Pasak Rusijos gynybos ministro Sergejaus Šoigu, „daugiau nei 16 000 žmonių iš Artimųjų Rytų šalių“ yra pasirengę kovoti okupantų pusėje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai reiškia Sirijos samdinius. Tačiau jų nereikėtų bijoti, kaip perspėjo Vidaus reikalų ministerijos vadovo patarėjas Antonas Geraščenka. Jis paaiškino, kodėl kovotojai iš Sirijos būtų nenaudingi kare su Ukraina.

„Tai, kad Putinas kartu su gynybos ministru Šoigu paskelbė, jog ketina prisivilioti samdinius iš Sirijos, yra jų visiškos impotencijos įrodymas. Ir visiška nesąmonė. Jei rusakalbiai nesiorientuoja mūsų teritorijoje ir nenori kovoti, tai ką tada darys sirai, kurie, pirma, nemoka rusiškai, antra, yra įpratę kariauti dykumoje, bet pas mus čia miškai ir pelkės? Rusija turi 25 mln. karių mobilizacijos rezervą, bet Putinas supranta, kad niekas nenori kariauti“, – sakė A.Geraščenka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(1)
(32)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: