[Žinios trumpai] Tai būtų žiaurus smūgis Rusijai: jos 415 milijardų dolerių atsargos užsienyje gali atsidurti Ukrainos sąskaitoje - kas vyksta?  (1)

Ukraina kartu su kitų šalių vyriausybėmis ieško mechanizmo, kaip Ukrainai pervesti konfiskuotas Rusijos centrinio banko aukso ir užsienio valiutos atsargas – 415 mlrd. dolerių, skirtų atlyginti Rusijos kariuomenės padarytą žalą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-13 [Žinios trumpai] Tai būtų žiaurus smūgis Rusijai: jos 415 milijardų dolerių atsargos užsienyje gali atsidurti Ukrainos sąskaitoje - kas vyksta?  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Vakarų vyriausybės jau areštavo Rusijos Federacijos centrinio banko auksą ir užsienio valiutos atsargas už 415 milijardų dolerių. Tiesą sakant, šios sumos pakanka šiems tiesioginiams vienkartiniams nuostoliams padengti. Tikimės, kad su kitomis vyriausybėmis pavyks rasti teisinį mechanizmą pinigų Ukrainai išieškojimui ir kompensacijoms“, – sakė pirmasis ekonomikos ministro pavaduotojas Denisas Kudinas.

Jis pridūrė, kad Rusija po pasidavimo taip pat turės sumokėti reparacijas Ukrainai. Pasak Kudino, reparacijos būna dviejų formų: piniginės ir natūra.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(115)
(4)
(111)

Komentarai (1)