[Žinios trumpai] Ukrainos ir Rusijos derybose padaryta didelė pažanga įgyvendinant 15 punktų taikos planą: kas siūloma Ukrainai?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

LinasB. 2022-03-18 12:53
Tai kaip čia gaunasi ? Užtikrinti jog nebus NATO nebus kariniu baziu ir t.t. Bet jų juk nebuvo ir iki šiol! O ir dėl situacijos su aneksuotais regionais stojimas į nato nebuvo galimas. Kažkaip pro šona tokie reikalavimai..
Azys 2022-03-18 17:31
"Ukrainos NATO ambicijų atsisakymą mainais už saugumo garantijas". Skamba kaip prastas anekdotas - saugumo garantijos iš kremliaus. 1991 - atiduokit atominius ginklus, o mes jum garantuosim saugumą ir teritorinį vientisumą. 2014 - krymnaš, Minsko susitarimai kažką lyg ir turėjo garantuoti. 2022 - Ukrainos karas, ir vėl tas pats - nusiginkluokit ir mes jum garantuosim amžiną taiką ir saugumą.
conjurer 2022-03-18 18:21
Praktiškai gaunasi - nesigink, nes aš noriu tau į galvą duoti. Tokia valstybe negalima pasitikėti. Krūvos provokacijų per metus. Krūvos proxy karų... Kas blogiausia po tų karų NATO valstybėse buvo galima kalbėti apie karo nusikaltimus, o rusijoje buvo cenzūra. Ir dabar šitą cenzūrą naudoja kaip propagandinį kozirį, ale vat mes nieko blogo nepadarėm, nes pas mus uždrausta apie tai kalbėti o nato tokie ir tokie... Taip pat mano manymu turėtume įvesti baudžiamąją atsakomybę tiems kas skleidžią jų propagandą. Ta baudžiamoji atsakomybė turėtų būti adekvati, taip kad daugiau jokie lietuviai nenorėtų imtis tokių veiksmų.