[Žinios trumpai] Ant numušto Rusijos sraigtaspasrnio pamatė labai keistą užrašą - spėjama, kad Putinas tikrai svajoja apie karą su NATO  ()

Dar vienas beprotiškų Rusijos diktatoriaus geopolitinių ambicijų įrodymas, rašoma unian.net.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šios savaitės pradžioje Rusijos propagandistai atvirai grasino Europai ir NATO. Jie teigė, kad Rusija tikrai reaguos į Vakarų sankcijas, kurios buvo įvestos Rusijos Federacijai dėl invazijos į Ukrainą.

O dabar – dar vienas agresorės šalies valdžios ir ypač Vladimiro Putino didžiulių geopolitinių ambicijų įrodymas. Matyt, Rusijos prezidentas tikrai nori pradėti plataus masto karą su Europa. Niekaip kitaip paaiškinti užrašą ant neseniai numušto rusų sraigtasparnio.

Vakar UNIAN telegramoje rašė, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariai sunaikino Rusijos daugiafunkcį sraigtasparnį Mi-24. Ir šiandien žiniatinklyje pasirodė nauja šios technikos nuotrauka. Pasirodo, ant sraigtasparnio korpuso buvo užrašas „Į Berlyną“.

 

Ir ne, šis Mi-24 nedalyvavo Antrajame pasauliniame kare. Serijinė šio modelio įrangos gamos gamyba pradėta tik 1971 m. Iš to daromos išvados apie tikruosius karo nusikaltėlio Putino ir jo bendraminčių planus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(1)
(7)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: