[Žinios trumpai] Neįtikėtina: Ukraina praneša, kad Baltarusijos geležinkelių tarnyba sabotavo bėgius ir užkirto kelią Rusijos traukiniams į Ukrainą  ()

Rusijos Federacija negalės gabenti savo karinių ešelonų geležinkeliu į Ukrainą per Baltarusiją. Baltarusijos geležinkelių bėgiai tam netinka.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip praneša Censor.NET, Ukrzaliznica vadovas Oleksandras Kamyšynas tai pasakė per kanalą Nastoyaschee Vremya.

"Neseniai kreipiausi į Baltarusijos geležinkelius, kad jie nevykdytų kriminalinių įsakymų ir neleistų Rusijos karinių ešelonų Ukrainos link. Šiandien galiu pasakyti, kad tarp Ukrainos ir Baltarusijos nėra geležinkelio jungties. Detalių nekonkretizuosiu, bet esu dėkingas Baltarusijos geležinkeliams už tai, ką jie daro“, – sakė jis.

Jis taip pat atsisakė patikslinti įvykių datą, tačiau patvirtino, kad geležinkelio bėgiai dabar yra labai prastos būklės.

"Manau, kad sąžiningi žmonės išlieka tarp baltarusių, o ypač tarp Baltarusijos geležinkelininkų. Nenorėčiau jiems pakenkti su išsamiu pasakojimu. Tiesiog, esu dėkingas už tai, kas šiandien vyksta tarp Baltarusijos geležinkelininkų", – pridūrė Kamyšinas.

 

Priminsime, kad anksčiau Ukrainos Prezidentas paskelbė „geležinkelių karą“ ir ragino sunaikinti geležinkelių infrastruktūrą okupuotose teritorijose

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(1)
(43)

Komentarai ()

Susijusios žymos: