[Žinios trumpai] JAV generolas pateikė spėjimus, kas rusų laukia prie Kijevo ir ko tikėtis ateinančią savaitę: bus lemiamas etapas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

T 2022-03-20 14:24
O aš manau, kad tai tik gražūs žodžiai, daug įmantresni nei: Rusijos pajėgos išsidvėsė, demoralizuotos, kariai dezertiruoja, dar prasilaikykite kokias 10 dienų ir vakarai padės, viskas bus gerai, mes laimėsime.
Balkis 2022-03-20 17:42
blin, dar vienas vakarų balvonas su savo paistalais, geriau dislokuok priešrakinę iš lenkijos į UA, juk tai gynai gynybiniai komplesai, ar laukiat kol visai UA pribaigs, prašo jie vos ne ant kelių atsiklaupę, kad jų nebedraskytų raketom, bet vakarai tik kaifuoja apie neapsupamą Kijevą, ir UA didvyriškų ir ploja vieni kitiems kelis jevelinu nusiuntę
vanduo4 2022-03-22 02:43
Bet žemėlapis rodo jog Rusų armija lėtai, bet juda pirmyn. Chernichovą bei Mariupolį jau apsupo. Kiek jie atsilaikys be paramos? Vakar susprogdino atsargų sandėlį. Baltarusijoje atvyko pastiprinimas. Rusai niekuomet nelaimi pradžioje, bet ilguoju laikotarpiu, frontą užverčia mėsa ir laimi. Visgi jie patys dar nėra tikri jog atsilaikys. P.s. Ukrainoje dar nekariavo pati naujausia rusų technika. Jie tik sandėlius apsivalė nuo šlamšto. Blogiausia dar laukia.
Benediktas 2022-03-22 08:53
Kokią techniką žinai, kuri dar turi pasirodyti?
kestutisz 2022-03-22 10:34
Nu dar turi išvažiuot visas Zvezda tv kanalas :) Ten aš ir pats mėgstu pažiūrėt (dabar tiesa turi žiet per kokį indišką vpn ar pan., kas erzina, negalių pakęst tų blokavimų). Na pvz Listva 15M107 (tokia važinėjanti mikrobangų krosnelė) - ją perėmę ukrainiečiai galėtų efektyviau apdoroti žuvusiu okupantus - juos iškepdami dar ant žemės, kad na mažiau vargo renkant būtų...
Benediktas 2022-03-22 10:50
Bet klausimas, kiek Zvezda tv rodomų agregatų, realiai buvo masiškai gaminami. Nes jei pagamino viena egzemplioriu tv laidai, tai ne kažką.
kestutisz 2022-03-22 10:57
Man ten labiau patiko _kaip_ gaminama - ogi tuos pačius "legendinius" kalašnikovus jau senokai drožia Siemens CNC staklėmis, didžiuliame tokių staklių prikimštame ceche (patys džiaugėsi kaip vietoj ten drožimo dienomis 30'ia staklių kažką sudėtingo išdrožia per valandą kitą). O tokie daiktai su sankcijomis labai nedraugauja. Tas pats su Chrizantemos (o tai reiškia ir kitomis, tiesa kitų gamybos pamatyt nepavyko) supertiksliomis raketomis.