[Žinios trumpai] Podoliakas paaiškino, kodėl Rusijos Federacijos „antroji pasaulio armija“ patyrė stulbinantį fiasko Ukrainoje  (1)

Per 25 karo dienas Ukrainos ginkluotosios pajėgos sunaikino apie 14 700 Rusijos karių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos su rusų įsibrovėliais efektyviai kovoja jau ketvirtą savaitę. Priešas sutrikęs, nes nesitikėjo tokio ukrainiečių pasipriešinimo.

Viena iš stulbinančių Rusijos Federacijos „antrosios pasaulio armijos“ fiasko priežasčių – strategijos ir taktikos apskaičiavimai. Matyt, Rusijos gynybos ministerijos generalinis štabas neturėjo absoliučiai jokios objektyvios analizės dėl Ukrainos. Apie tai rašo prezidento patarėjas Michailas Podoliakas.

Anot jo, visa generolo Gerasimovo pavaldinių štabo analitika buvo pastatyta remiantis tezėmis iš Rusijos propagandos apie „nacionalistinius batalionus“.

Pasak Podoliako, dar viena šokiruojanti priežastis – itin didelis Rusijos Federacijos operatyvinės vadovybės mirtingumas Ukrainos teritorijoje. Žuvo šeši pagrindiniai generolai.

 

„Tai yra visiško kariuomenės nepasirengimo požymis. Jie kaunasi tik su sparnuotomis raketomis. Žuvo dešimtys vidutinio ir taktinio lygio karininkų. Visa tai yra silpnų karinių dalinių ir nenoro kovoti požymiai“, – rašo Podoliakas.

„Toliau laukia tik masinės Rusijos karių žūtys Ukrainoje“, – reziumavo Podoliakas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(22)
(0)
(22)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: